Ewa - opinia
Moje marzenie o mieszkaniu w Gdańsku i to blisko morza spełniło się ! Czy wiecie jak to jest, gdy o czymś marzycie, a na waszej drodze pojawiają się w cudowny sposób ludzie, którzy pomagają wam spełnić to marzenie? W mojej historii takim człowiekiem była Pani Iwona Kakowska z Tyszkiewicz- Nieruchomości. Pani Iwona, potrafi bardzo dobrze poznać i zrozumieć oczekiwania i potrzeby zarówno osoby sprzedającej jak i kupującej Nieruchomość, niezwykle profesjonalna, pomocna i miła. To co Pani Iwona pisze o sobie na stronie jest zgodne z rzeczywistością, mogłam się o tym osobiście przekonać. Jej zasada " Zawsze otwarta, pomocna i uśmiechnięta. Traktuję ludzi tak, jak sama chciałabym być traktowana" to najlepsza wizytówka Pani Iwony.
Życzę wszystkim klientom Tyszkiewicz- Nieruchomości i jej agentom spełnienia marzeń :), to właściwi ludzie ułatwiają nam spełnianie naszych marzeń.
Życzę wszystkim klientom Tyszkiewicz- Nieruchomości i jej agentom spełnienia marzeń :), to właściwi ludzie ułatwiają nam spełnianie naszych marzeń.