Feromony jakie macie zdanie?

Słuchajcie a jakie macie zdanie na temat feromonów? Sam chciałbym sobie kupić feromony nie tylko dla uwodzenia ale na co dzien. Ostatnio wyczytałem, że dobrze dobrane feromony bardzo pomagają w popularności oraz podnoszą pewność siebie, której niestety nie mam. Oraz pomagają w nawiązywaniu znajomośći.

No więc kilka miesięcy temu zamówiłem sobie jakiś szit z allegro, który nie działał. Były jednak tanie tak wieć biorę pod uwagę, ze nie działały własnie z tego powodu. Jednak teraz chciałbym sobie kupic coś co działa i cos skutecznego. Co możecie mi zasugerować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie testowałeś? Z wszystkich opinii jakie możęsz wyczytać najlepsze są Love Desire. Sam je przetestowalem i mogę te opinie potwierdzić. Jednak pamiętaj, ze sam feromon wszystkiego za Ciebie nie załatwi. No na pewno będzie Ci o wiele latwiej zawierac nowe znajomości, ale nie oczekuj, ze diametralnie zmieni się obraz postrzegania Ciebie przez innych. Bedzie pozytywniejszy ale bez odpowiedniego podejścia nie zmienisz zbyt wiele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Orgasm control (6 odpowiedzi)

Ktoś stosował jakiś produkt z tej serii? Spray albo tabletki? Warto i czy rzeczywiście...

Endometrioza (48 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Implanty zębowe (18 odpowiedzi)

Witam, proszę o informację gdzie najlepiej zrobić implant zęba ? Ktoś polecił mi stomatologię Dr...