GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY

Mamy skierowanie do poradni gastroenterologicznej, ale może być też prywatnie, możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GASTROENTEROLOG DZIECIĘCY

ja bylam z malym u dr Banacha.Przyjmuje prywatnie na kowalach ale tez w szpitalu kolejowym(nawet nie bylo duzych kolejek).Mi polecila go pediatra.Konkretny.

Dr Banacha nie polecam leczyłam u niego córkę dwa lata bez rezultatu.Przeniosłam ją na zaspę.bardzo rzetelna pani doktor od razu wykonała wszystkie możliwe badania nie wyłączając toksykologicznych,po kilku wizytach stan zdrowia córki bardzo się poprawił.polecam.

A ja go polecam.Moj maly mial zaparcia i dr tak nas pokierowal ze minely.

podbijam wątek,bo też potrzebuję namiary na dobrego gastroenterologa.
Laura,możesz napisać u kogo byłaś na zaspie,czy długo się czeka,czy ta lekarka przyjmuje w przychodni przyszpitalnej?itp.

Pani doktor przyjmuje w przychodni przyszpitalnej nie pamiętam nazwiska ale jest tylko jedna naprawdę polecam.

Tylko BANACH swietny lekarz ...Polecam ...Szpital Kolejowy ul.Powstancow Warszwaskich Gdansk

w wojewódzkim jest gabinet ale terminy są bardzo odległe, my chodzimy prywatnie do dr Krzysztofa Marka.

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (40 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

Dr Krystyna Przybyłowska reumatolog prosze o opinie (10 odpowiedzi)

Witam, proszę o opinie o dr Przybyłowskiej reumatolog, czy to dobry lekarz? Daje skierowania na...