GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Aga - opinia (1) Polecam szkołę i jazdy z Arturem-złoty instruktor :) bardzo duża wiedza,... Aga Kinga Prądzyńska - opinia (1) Zdecydowanie najlepszym instruktorem jest Pan Tomasz Janczak. Pan Tomek jest... Kinga Prądzyńska Kasia Cz. - opinia (1) Bardzo polecam GDprawko! Moim instruktorem był Artur - zdecydowanie... Kasia Cz.
Beata - opinia (1) Mega polecam instruktora Łukasza, szczególnie za wysoki poziom nauczania,... Beata Tomek - opinia (1) Bardzo profesjonalna nauka. Pan Artur jest merytorycznym i cierpliwym... Tomek Martyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy, dzisiaj zdałam egzamin za... Martyna Maria - opinia (1) Wspaniały instruktor, profesjonalne podejście do nauczania oraz bardzo... Maria Nadia - opinia (1) Bardzo polecam GDPrawko, super podejście do kursanta, wyglądy mega ciekawe,... Nadia Krzysztof Brzezinski - opinia (1) Miałem jazdy z Piotrkiem, kapitalny instruktor; polecam Krzysztof Brzezinski Patrycja - opinia (1) Moim instruktorem był pan Łukasz. Bardzo dobrze i bezstresowo uczy. Nauka... Patrycja Alek - opinia (1) Świetni, wymagający instruktorzy z przyjaznym podejściem do kursantów. Alek Igor - opinia (1) Polecam Artura z GD Prawko . Wszystko zdane za pierwszym razem Igor Wojtek K. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, uczą nie tylko jazdy pod zdanie egzaminu, ale też... Wojtek K. Marianna - opinia (1) Polecam, jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, Pani Monika jest bardzo... Marianna Joanna - opinia (1) Część teoretyczna była poprowadzona w interesujący sposób, prowadzący... Joanna Anna - opinia (1) Dziękuje OSK Gdprawko za świetną naukę na prawo jazdy. Dziękuję Panu Markowi,... Anna Zuzanna - opinia (1) Będę pozytywnie wspominać tę szkołę. Miałam świetnego instruktora (Pan... Zuzanna Maja - opinia (1) Jazdy z instruktorem Łukaszem to sama przyjemność. Fajna atmosfera.... Maja Ula - opinia (1) Bardzo przyjemna nauka. Instruktor bardzo miły i wszystko dobrze wyjaśniał.... Ula Anna - opinia (1) Wykupiłam w tej szkole dodatkowe godziny jazdy, chociaż mam pawko to nie... Anna