GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Gdprawko i tylko Pan Łukasz Szałkowski (1) Bardzo polecam szkołę Gdprawko! Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki... Ania Bardzo polecam pana instruktora Mariusza Ostrowskiego :) (1) Bardzo przyjazna atmosfera. Pan Mariusz jest rzetelnym, zorganizowanym i... E Polecam! (1) Szczerze polecam szkołę jazdy GDprawko. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym... Dominika
GD PRAWKO i tylko z Mariuszem O. (1) Wspaniały instruktor w Gd prawko Mariusz O. , który z każdej osoby zrobi... KR Zdane!! (1) Dzieki profesjonalnemu podejściu zarówno pana Łukasza podczas teorii jak i... Aneta Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym! Naprawdę!Wynik egzaminu państwowego... Magdalena Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam szkoła godna polecenia. Instruktorzy bardzo przyjaźni... Justyna Opinia (1) Według mnie najlepsza szkoła jazdy w trójmiescie , gorąco polecam a... Miłosz Najlepszy inst. Mariusz O. (1) Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Śmiało mogę powiedzieć , że... Monika Górecka Polecam (1) Po niemal rocznej przerwie wróciłam do gdprawko i trafiłam na cierpliwego... Agnieszka Polecam (1) Bardzo polecam. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Pani Monika... Stefan Gd Prawko zdało na 5+ (2) Tak jak wyżej - GD prawko dostaje ode mnie mocną piątkę. Wykładów niestety... Krzysiek Rewelacyjnie! (1) Ta szkola to magia, teoria przeprowadzona z Panem Adamem w milej i przyjaznej... Monika Wszystko za pierwszym razem dzięki GDprawko!!!!! (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem!!! :) Pan Maciej- najlepszy... Weronika Bardzo polecam (1) Bardzo polecam tą szkołe jazdy, dobrze przygotowali mnie do egzaminu... Maciej Zdałam!!! ;-) (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Gdprawko wszystkim, którzy chcą wybrać się... Basia Gdprawko (1) Polecam każdemu ta szkołę. Bardzo miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy, a... Martyna Polecam (1) Gorąco polecam, świetna atmosfera, wszyscy byli bardzo pomocni i mili, go for... Michał Zdalam prawko (1) Dzieki gd prawko za drugim razem zdalam prawko , mialam wymagajacego... Magda Zdalam prawko (1) Dzieki gd prawko za drugim razem zdalam prawko , mialam wymagajacego... Magda