GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam ! (1) Goraco polecam ten OSK!. Bardzo fajnie, przyjemnie prowadzona teoria ;)... Mateusz super! (1) Wszystkim polecam GDprawko, miła, luźna atmosfera. Teoria przeprowadzona... Nikola Polecam (1) Najlepszy OSK w Trójmieście. Teoria bardzo ciekawie z humorem prowadzona... Gosia
super;) (1) Gorąco polecam GdPrawko! Po paru ładnych latach wróciłam na kurs (dodam,że... Edyta Polecam GD Prawko (1) Naprawdę polecam GD Prawko - jeździłem z Panem Mateuszem i na egzaminie... Kamil Polecam! (1) Bardzo polecam. Z myślą o zapracowanych szkoła oferuje kurs weekendowy-teoria... Ola Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie instruktora Łukasza! Jest... Maja Super szkoła! (1) Miła obsługa, efektywny poziom nauczania, a to wszystko w przystępnej cenie.... Piotrek Zdecydowanie polecam! (1) Do kursu podeszłam ponownie po zaniechaniu 8 lat temu. Wybrałam GDprawko kurs... Ania Zdałam za pierwszym razem! Z Darkiem. (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę nauki jazdy. Miałam bardzo mało czasu na... Gosia Agnieszka - opinia (1) Dziekuje Gd prawko za profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego a w... Agnieszka Julek - opinia (1) Instruktor Darek jest wspaniałym instruktorem! Dzięki niemu umiem jezdzić... Julek GDprawko! (1) Dzięki GDprawko udało mi się zdać egzamin teoretyczny za pierwszym... Piotr GDprawko - najlepsza szkoła jazdy (1) Bardzo dziękuję GDprawko i najlepszemu instruktorowi - Łukaszowi, który... Marta zderzak - opinia (1) Najlepiej!;) zderzak GD Prawko ! Zadałam za pierwszym razem :) (1) Dzięki instruktorowi DARKOWI nie tylko zdałam za pierwszym razem , ale przede... Ewa najlepsza szkoła jazdy ! (1) Polecam jak najbardziej tą szkołę jazdy! Teoria przeprowadzona bardzo... Karina GDprawko- strzał w dziesiątkę! (1) Nie spodziewałam się, że tak szybko zostanę kierowcą, gdyż na ogół mało w... M.K. zdałem dzięki GDprawko (1) Zdałem dziś za pierwszym podejściem egzamin na kat. B. I w tym miejscu... PIotrek Najlepsza szkoła ! (1) Zdałam dziś za pierwszym razem !! Ale to głównie zasługa Pana ŁUKASZA to... Sylwia