GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam :) (2) Miła i przyjazna atmosfera :) Pan Adam o teorii przydatnej nam podczas jazdy... Ania F. POLECAM GDprawko (1) Zdecydowanie polecam GDprawko. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne... k Adriana - opinia (2) Wszystkim, którzy chcą zdobyć szybko i bezboleśnie prawo jazdy polecam... Adriana
Polecam! (2) Jestem bardzo zadowolona z kursu w gd prawko. Profesjonalna i utrzymana w... Ola Polecam (2) GDprawko to najlepsza szkoła jazdy - to oczywista myśl, która nasuwa się już... Kubica jest dobrze;] (2) teoria przystepnie i na luzie praktyka swietna, glownie dzieki Pawlowi,... marion POLECAM (1) Szkoła godna polecenia ! Teoria podana w przejrzysty sposób, bez stresu a... Filip K. Jak najbardziej polecam! (2) Właśnie jestem po zdanym egzaminie! :) Szkołę oceniam bardzo wysoko. Teoria... Natalia K. # polecam bardzo gorąco # (1) Gd Prawko polecę przede wszystkim za profesjonalizm i fachowość. Juz od... Ania W/S Martyna - opinia (1) GDprawko to wyższa szkoła jazdy. Profesjonalnie wyposażona sala i miła... Martyna zajebisci :) (2) po 1 rozwaliło mnie to ze na wykladach dla wszystkich byly puszki do picia :D... uki TAK do potęgi! (2) Miła atmosfera. Teoria prowadzona w sposób rzetelny, b. sympatyczny... slodka Szczerze polecam (1) Atuty: teoria - doskonałe zaplecze techniczne, dobra lokalizacja ośrodka... MacLew na.cia - opinia (1) polecam szkołę w 100%, teoria w łatwy i przystępny sposób przedstawiona.... na.cia Polecam, naprawde warto. (1) Mialem polroczny przestoj, z egzaminem, z powodow osobistych. Kurs oczywiscie... Damian Wysocki MAM PRAWKO:):):) (1) w dalszym ciągu nie moge w to uwierzy:) Jeszcze niedawno myślałam,że nidgy... Magdalena Polecam (1) Polecam kurs w GDprawko. Prawdziwi profesjonalisci, w szegolnosci chcialabym... gitarzyca MEGA POZYTYW !!!!!!! (2) Cóż mogę powiedzieć. Dobrych kilka lat zbierałam się do tego, żeby w końcu... Maria Sęk-Galińska Nic dodać nic ująć;] (2) Ludki chcecie to wierzcie , nie chcecie to nie wierzcie ale to najlepsza... Damian polecam!!! (2) Bardzo fajna szkoła, mili i rzetelni instruktorzy którzy potrafią dobrze... Mateusz Konkel