GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Kamil - opinia (1) Polecam serdecznie szkołę GDPrawko i jazdy z Panią Igą. Świetne przygotowanie... Kamil Filip Kujanek - opinia (1) Super szkółka, polecam w szczególności Pana Artura ! Z troską i indywidualnym... Filip Kujanek Anna Szmit - opinia (1) Po 13 latach przerwy postanowiłam wrócić do prowadzenia auta i wiedziałam, że... Anna Szmit
Natalia - opinia (1) Polecam serdecznie jazdy z Grzegorzem- to niezastąpiony specjalista od... Natalia Iga - opinia (1) Serdecznie polecam, jazdy z Panem Tomaszem były wspaniałe, w miłej atmosferze... Iga Krystian - opinia (1) Szczerze polecam Panią Klaudie, ma fantastyczne podejście do kursanta, na... Krystian Jacek - opinia (1) Pozytywne, pomimo mojego ogromnego talentu do popełniania błędów instruktor... Jacek Weronika - opinia (1) Jazdy z Panem Grzegorzem- bajka. Wyrozumiały, cierpliwy i sympatyczny... Weronika Krystian - opinia (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy GD Prawko! Zajęcia teoretyczne w świetnej... Krystian Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Grzegorza, systematyczne jazdy 2 razy w tygodniu,... Martyna Łukasz Z. - opinia (1) Miałem wielkie szczęście i zaszczyt nauki jazdy z najlepszym instruktorem... Łukasz Z. Alicja Dziemidowicz - opinia (1) Jezdzilam z panem Lukaszem i byl to najlepszy instruktor jakiego moglam sobie... Alicja Dziemidowicz JT - opinia (1) Polecam kurs i instruktorów, a w szczególności Pana Grzegorza dzięki któremu... JT Dominika L. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w GD Prawko Jako, że godziny pracy... Dominika L. Michał - opinia (1) Pan Artur najlepszy instruktor w Gdańsku ,polecam serdecznie. Osobiście... Michał Maciej - opinia (1) Egzamin zdany za 1szym razem, przejeździłem 30h bardzo polecam, w... Maciej Marcin Gutowski - opinia (1) Zdecydowanie pozytywna opinia w skrócie: 1. Egzamin państwowy zdałem za... Marcin Gutowski Agata - opinia (1) Polecam z całego serca. Teoria przeprowadzona przez Pana Piotra- żeby takie... Agata Ola - opinia (1) Moja przygoda z prawem jazdy nie była idealna, po bardzo długim czasie... Ola Rafal - opinia (1) Artur jako instruktor zloto! Długo nie jezdzilem auto po zrobieniu prawka.... Rafal