Gazetki

Proszę pomóżcie mi forumowicze - chodzi mi o to - do jakiej mam się zgłosić firmy, żeby roznosić po klatkach (na skrzynki na listy) gazetki z ofertami różnych supermarketów. Nie wiem gdzie mam się udać. Jestem osobą około 30- stki. Proszę o pomoc. Dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gazetki

podbijam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

podaj maila wyślę numer telefonu

ja tez podbijam

Asiu spróbuj do firmy koło komisu samochodów używanych i cukierni Róg Wojskiego na rogu Niepołomickiej i Świętokrzyskiej w Gdańsku. Była tam jeszcze niedawno (ok. pół roku temu) firma, która oferowała roznoszenie ulotek jak i pracę biurową (szczegóły mieli podawać na spotkaniu, więc trochę podejrzane). Jeśli jednak tej firmy już nie ma to wyszukaj w wyszukiwarce ogłoszeń o pracę dot. kolportażu ulotek w Gdyni (w okolicach ul. 10 lutego) i Sopocie (Monciak i Górny Sopot - np. Armii Krajowej). Ciągle tam kogos szukają. Słyszałem też, że Carrefour zleca jakiejs firmie kolportaż ich gazetek.

P.S. Spróbuj też tutaj, może Ci się uda ??...http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osoba-do-roznoszenia-ulotek-na-stale-ogl7779753.html

zapytaj sie w tesko market.jesli szukasz na terenie gdanska to uwazaj sa oszusci

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...