Gdzie dokładnie InVicta na Podwalu?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Witajcie.

Słabo znam okolice Głównego, a potrzebuję znaleźć InVictę na Podwalu właśnie. Google ładnie pomaga, aleeeee pod adresem Podwale Grodzkie 2 jest biuro PKP iii nic więcej, nawet brak szyldów. Obeszłam budynek dookoła, w środku i nic.

Proszę pomóżcie, czy ja do złego budynku trafiłam, czy jakiegoś wejścia nie zauważyłam (?) a może numerem 2 jest oznaczone jeszcze coś w okolicy? Proszę, o wskazówki, gdzie ta InVicta się ukryła. Dzięki!!! PS ta na Rajskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie dokładnie InVicta na Podwalu?

PS Ta na Rajskiej wiem, gdzie jest, ale chodzi mi teraz o Podwale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie dokładnie InVicta na Podwalu?

Invicta mieści się w budynku z czerwonej cegły właśnie po PKP. Przy budynku dworca masz parking, przy nim jest mały budynek chyba z kebabem, następnie budynek po starej poczcie i kolejny budynek to Invicta - ładne drzwi z domofonem, może faktycznie kiepsko oznaczona ale wydaje mi się, że coś jest opisane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...