Gdzie można się wybrać na koncert

Gdzie można się wybrać na koncert, który będzie dobrze zorganizowany i będzie można liczyć na polską muzykę? Mieszkam w Bełchatowie i u nas rzadko coś się pojawia. Może ktoś z Was ewentualnie coś jest w stanie podpowiedzieć, kto i gdzie organizuje dobre koncerty, można liczyć na dobrą muzykę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie już parę razy w Domu Kultury był koncert organizowany przez Scenę Konesera z Gdyni, bardzo dobrze przygotowane propozycje faktycznie będzie można na nich liczyć jeśli chodzi o te koncerty. Szczególnie miłośnicy polskiej muzyki bo takie nazwiska jak Bajor, Geppert, Soyka wypadają faktycznie super i można liczyć na atrakcyjne koncerty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (703 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...