Lukasz - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze lody w Trójmieście Lukasz Marek - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście, następne tak dobre to Kopenhaga stare miasto.... Marek Tomasz - ocena (1) Lody dobre, ale obsługa tragiczna- ostatni raz tam byłem Tomasz
Ag - ocena (1) Najlepsze, smak i technika Ag Wojciech - ocena (1) Super lody Super lody Wojciech Joanna - ocena (1) Najlepsze lody bez dwóch zdań, Karolina jest mistrzynią w swoim fachu. Nie... Joanna O. - ocena (1) Niesympatyczna obsługa, ale lody wyśmienite. O. Patrycja - ocena (1) Najlepsze lody na świecie, obsługa miła dla normalnych ludzi. Nie tolerują... Patrycja Alan - ocena (1) Najlepsze lody, tzn gelato w trójmieście ;) Alan Dori - ocena (1) Obsługa fatalna, tragiczny stosunek wobec dzieci, no chyba że swoich... Dori Anna - ocena (1) Najlepsze lody jakie jadłam gdziekolwiek w Trójmieście i na świecie Anna Gigi - ocena (1) Lody przepyszne, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia. Gigi Beata - ocena (2) najlepsze lody jakie kiedykolwiek jadłam, całe Trójmiasto się zjeżdża na... Beata Piotr - ocena (1) Lody są "the best". Nie ma lepszej w Trójmieście. Piotr Krzysztof - ocena (1) Lody bardzo dobre na 6, ale obsluga tragedia. Miny Pań jakby pracowały tam za... Krzysztof Maria - ocena (1) Bardzo niemiła obsługa. Więcej tam nie wrócę Maria A.E - ocena (1) Wyśmienite lody, ciekawe smaki. A.E iceman - ocena (1) prelibatezze per il palato iceman Jadwiga - ocena (2) Nie wiem skad tyle pozytywnych opinii. Zachecona poszlam sprobowac. Niestety... Jadwiga ja - ocena (1) Zawsze najlepsze lody! ja