Agnieszka Pruszcz Gdański - ocena (1) 12 lat temu od dr Agnieszki Kowalewskiej dostałam drugie życie. Dzięki... Agnieszka Pruszcz Gdański Dobry ginekolog! (173) Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet... Mama Joanna Iwańczuk - ocena (1) Polecam Panią Doktor! Trafiłam do Pani Doktor już w bardzo zaawansowanej... Joanna Iwańczuk
Martyna - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor. Nie spotkałam wcześniej... Martyna Karolina - ocena (1) Rewelacja ! Opieka podczas ciąży na najwyższym poziomie. W czasie wizyt... Karolina Anna - ocena (1) Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami z wizyty u najgorszego... Anna B - ocena (1) Nie polecam i odradzam każdemu. Lekarz beznadziejny arogancka wulgarna do... B ocena (1) Nie polecam. Byłam już u kilku ginekologów, żaden nie był takim rzeźnikiem,... karolina G - ocena (1) Nie polecam zakładania wkładki antykoncepcyjnej u tego lekarza, wprowadza w... G EKK - ocena (1) Polecam Dr Januszewską. Doktor jest bardzo miła z dużym doświadczeniem, za... EKK Małgorzata Łagowska - ocena (1) Pani doktor Janina Klimaszewska-Ratnicka jest super specjalistką ginekologiem... Małgorzata Łagowska AMP - ocena (1) Pani Doktor prowadziła moje obie ciąże. Jednak ostatnia ciąża była trudna z... AMP kaka - ocena (1) bolesne badanie, niemiła atmosfera, brak wyjaśnień. bez odpowiedzi na... kaka M - ocena (1) Przemiła, bardzo konkretna Pani Doktor, delikatna, nie "znęca się" nad... M Agata - ocena (1) Wizyta w Centrum MAM to była czysta przyjemność. Pani Doktor była bardzo... Agata Emilia - ocena (1) Korzystałam z usług kliniki w zakresie ginekologii estetycznej. Bardzo... Emilia Anna em - ocena (1) Wykwalifikowa kadra personelu, wysoka jakość świadczonych usług. Jestem... Anna em Dominika - ocena (1) Do Centrum trafiłam z ulicy. Potrzebowałam na wyjeździe pilnej konsultacji... Dominika Beata - ocena (1) Dzień dobry Gorąco polecam p.doktor Małgorzatę Czupryńską .Bardzo... Beata Ania - ocena (3) Najlepsza z najlepszych! Konkretna, rzeczowa a przy tym z dystansem i... Ania