GoAuto

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Maria Ziniewicz - opinia (2) Polecam Go Auto! Faktycznie podczas odbywania kursu mogłam odczuć, że jest to... Maria Ziniewicz Paulina - opinia (1) Bardzo polecam szkole go!auto :) Pan Piotr to mega super instruktor :) z... Paulina Agata - opinia (1) Kurs w go!auto polecili mi znajomi i również będę gorąco polecała !! Wykłady... Agata
Kinga K. - opinia (1) Nauka prawa jazdy z go!auto to przyjemność sama w sobie. Zajęcia teoretyczne... Kinga K. Dorota Natalia - opinia (2) Całym sercem polecam! Teoria z Panem Wojciechem bardzo profesjonalnie,... Dorota Natalia Dorota - opinia (2) Super szkoła! Gorąco polecam! Teoria z panem Wojtkiem bardzo ciekawa,... Dorota Dawid - opinia (2) Jak najbardziej polecam! Zajęcia teoretyczne z Panem Wojtkiem były... Dawid Dominika Pellowska - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam te szkołę, począwszy od zajęć teoretycznych z... Dominika Pellowska Dagmara S. - opinia (2) Z całego serca polecam szkołę jazdy go!auto. Dzięki Panu Wojciechowi K. i... Dagmara S. Ewa - opinia (2) Powiem krótko - jeśli chcecie pokochać jazdę samochodem, to to jest właśnie... Ewa Roksana - opinia (2) Wykłady z Panem Wojtkiem zawsze w miłej i luźnej atmosferze, widać że lubi to... Roksana Klaudia Orlik - opinia (2) Dzięki jazdom doszkalającym z panem Wojtkiem udało mi się zdać prawo jazdy.... Klaudia Orlik Agnieszka - opinia (2) Serdecznie polecam!!!! Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu w... Agnieszka kursantka - opinia (3) Do momentu rozpoczęcia kursu praktycznego wszystko przebiegało bez zarzutu, a... kursantka Dobry wybór, polecam każdemu :) (2) Szkoła jazdy godna polecenia. Od samego początku kursu wszystko odbywało się... Ada Bez zarzutu (2) Wzorowa atmosfera na zajęciach, z humorem, widać, że panu Wojtkowi zwyczajnie... Kacper fajnie, dowcipnie i z klasą :) (2) Wszystko o bardzo przyjaznych ludziach juz napisano wcześniej:) Pan Wojtek... Karolina Polecam!!!!! (2) Pan Wojtek prowadzi zajęcia teoretyczne w niesamowicie przyjaznej atmosferze... Sebastian Pernaczyński Pomimo kilku niedogodności serdecznie polecam!!! (2) Go auto jest bardzo dobrą szkołą. Wykłady z panem Wojtkiem są samą... Kursant go!auto ,,Jak zdobyć Prawo Jazdy?"-sztuka w trzech aktach (2) teoria Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, nic na siłę i ogromna dawka... Karol