GoAuto

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 99/101

Rewelacyjna szkoła jazdy. (1) Trafiłam do niej dzięki koleżance i z czystym sumieniem polecam każdemu!... A Bardzo polecam! (1) Wszystko bylo super! Nauczylem sie wszystkiemu za 5 jazd!!! Maksym Go!auto super szkoła !!!! (1) Do Go!auto trafilam nie przypadkiem :) najpierw zrobiłam mały rekonesans i... Iwona
Ośrodek warty polecenia. (1) Przy wyborze ośrodka kierowałem się opiniami innych więc i ja postanowiłem... LURU Polecam! (1) Świetna szkoła, poleciłabym każdemu. Zajęcia teoretyczne odbywają się w... Malgorzata Go!Auto jest godne polecenia! (1) Go!auto to jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy OSK w Gdańsku. Mój... Kacper Dobrze zainwestowane pieniądze (1) Z całą odpowiedzialnością polecam tę szkołę jazdy. Niewygórowane ceny,... Ania Polecam ! ! ! ! :) (1) Pełen profesjonalizm to przede wszystkim cecha pana Wojciecha Kiełbasę :)... Weronika Instruktor do zadań specjalnych (1) Polecam Goauto każdemu ! Do mojego instruktora - Pana Wojtka trafiłam, z... Małgorzata Szkoła z wybitnie profesjonalnym, inteligentnym i pedagogicznym podejściem - z całego serca polecam! (1) Na szkołę go!auto natknęłam się jako trochę zdesperowana kursantka innej... Łucja Florczak Polecam go!auto (1) Z czystym sumieniem mogę polecic go!auto! Pan Wojciech Kiebłas to osoba... Patrycja Polecam! (1) go!auto poleciła mi siostra przez co mam u niej dług wdzięczności!:) Polecam... Teresa Szott GoAuto - zdecydowanie polecam wszystkim;) (1) Gorąco polecam jazdy z Panem Piotrem.Pełen... Ania polecam! Świetne przygotowanie do jazdy i egzaminu. (1) Szczerze polecam jazdy z Panem Piotrem, cierpliwość, ZAANGAŻOWANIE,... Aneta OSK GO!Auto- miła i przyjazna atmosfera (1) OSK Go!Auto mogę polecić ze względu na miłą, przyjazną atmosferę,... Sprawiedliwa Bardzo mocno zadowolona-polecam (1) Go-Auto najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić! Bardzo profesjonalni... Marta super szkoła polecam! (1) super szkoła bardzo polecam! Tomasz doskonała szkoła dla wszystkich (1) Pan Wojciech Kiełbasa jest instruktorem wymarzonym! Obsługa Goauto... Małgorzata Polecam: bardzo dobry kontakt i bardzo dobry poziom (1) Długo szukałam szkoły w Gdańsku i trafiłam na go auto. Z wcześniejszych... Magda Zdecydowanie polecam !!! (1) Zajęcia teoretyczne z panem Wojtkiem to zero nudy bardzo dobrze tłumaczy. Pan... Natalia