HAPPY KIDS OSOWA

Przedszkola

Gdańsk, Oriona 1

Rodzic z osowej - ocena (1) Świetna komunikacja z rodzicami, wszystko jasne i przejrzyste . Panie zawsze... Rodzic z osowej Tatazadowolonegofranka - ocena (1) Happy Kids daje dzieciakom dużo radości i swobody, a jednocześnie uczy... Tatazadowolonegofranka KasiaMamaJulki - ocena (1) Córka od razu polubiła to miejsce nie było żadnych problemów z adaptacją.... KasiaMamaJulki
Joanna - ocena (1) Najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć ! Naszą córką rozwinęła sie tu... Joanna Joasia - ocena (1) Happy Kids to miejsce z duszą. Małe grupy, indywidualne podejście, nowoczesne... Joasia Patryk - ocena (1) To nie jest zwykłe przedszkole to miejsce, w którym dzieciaki kwitną. Syn... Patryk Małgosia - ocena (1) Jako mama alergika czuję się tutaj spokojna kuchnia reaguje indywidualnie,... Małgosia Anna - ocena (1) W przedszkolu Happy Kids widać serce i zaangażowanie - dzieci czują się... Anna Andrzej - ocena (1) Nasza córeczka z niecierpliwością czeka na każdy dzień w Happy Kids. Uwielbia... Andrzej Janek - ocena (1) Dla mnie ogromną wartością jest basen i fakt, że dzieci mają ruch w wodzie od... Janek Jagoda - ocena (1) Świetne przedszkole angielski codziennie, dzieci wesołe, uśmiechnięte. Nie... Jagoda Jan - ocena (1) Syn chodził wcześniej do innego przedszkola , ale dopiero tutaj widzimy... Jan Joanna - ocena (1) Nasza córka chodzi do Happy Kids od września jesteśmy zachwyceni podejściem... Joanna Happy Kids tylko w nazwie happy. (23) Zastanawiam się nad metodologią przyświecającą stworzeniu nazwy Happy? Czy... Kub@ Najlepsze przygotowanie do szkoły i pełne bezpieczeństwo (2) Dla mojego syna Happy Kids to jest bajka. Nie tylko jest tutaj basen dla... Arleta dla przyszlych pracownikow (2) Ostrzegamy wszystkich, którzy ubiegają się o prace w tej placówce,... anna Polecam (5) Większość negatywnych opinii pochodzą wydaje mi się od sfrustrowanych... Mama z happy kids POLECAM !!! (3) Placówka na najwyższym poziomie. Doskonała karda i pyszne jedzenie. Moja... Sylwia Wspaniała szkoła (1) Naprawdę wspaniała szkoła, kompetentni nauczyciele, basen, zajęcia z... Anna Polecam (1) Doskonała opieka, indywidualne podejście do dzieci, szeroki wybór zajęć... Mama