Gratulacje... (5) Serdeczne gratulacje dla portalu za zablokowanie mojego wczorajszego wątku o... Squirrel-lka Zasilek dla bezrobotnych Gdańsk. Kiedy wpływa na konto? (3) Hej, pierwszy raz bede korzystała z pomocy z pup .. Czyli zasiłek :( i mam... Anna Co się dziś działo w LOTOS KOLEJ? (1) Jakieś wieści? kolejorz
Czy czeka nas świat męskich frustratów ? (216) Po raz pierwszy w III RP współczynnik bezrobocia wśród kobiet (6%) spadł... Skydiver Freud ojciec psychoanalizy czy oszust (5) http://www.tonieprzejdzie.pl/2012/12/21/zygmunt-oszust-freud-psychoanaliza-ob... isztar NGOsy vs TVP... a sprawa (nie)polska (16) Po raz pierwszy od nie wiem jak dawna obejrzałam TVP zaintrygowana wzmiankami... Squirrel-lka Facebookowi należą się baty (34) Pamiętacie Państwo jak Tusk groził historykom zajmującym się Lechem Wałęsą i... łowca absurdów Dramatyczna prośba (5) To, co piszę, nie ma żadnego sensu. Ale próbuję już wszystkiego. Mam... dd.mark kaszubski no jak , kaszubski (2) CHCIAŁBYM wyrazic swoje wewnetrzne odczucia ,bez urazy---------Jak juz... biszg Mentalność skolonizowanego tubylca (6) XXI wiek. Środek Europy. I co słychać na forum ? "Tu jest przedział dla... łowca absurdów Nowy podatek akcyzowy na brum brumy :) (6) Chyba Wipler powiedział, że oni chcą dobrze, ale brak im kompetencji więc nie... Aradash Dlaczego kłamcy są jednocześnie antyklerykałami ? (62) Za kogo nas biorą kłamcy ? Tak się jakoś dziwnie sklada, że najostrzej... łowca absurdów Nowy admin na forum ;) (222) Hej forumowicze, jak już na pewno zauważyliście trochę pozmieniało się w... admin311 AnTVświat (69) Wiem, że oprócz BMtF jest jeszcze kilka osób na Forum, które z własnego... sa∂yl Jak się ośmieszyć ? (3) Ale jaja. Komuchy, oszuści i kłamcy nigdy nie przepuszczą okazji żeby się... łowca absurdów Religia a wolność sumienia (11) Jak człowiek postrzega świat materialny i społeczny? 1. Obserwując zjawiska... łowca absurdów Funkcjonowanie komunikacji miejskiej w Trójmieście (3) Witam prowadze badania na temat funkcjonowania komunikacji miejskiej w... adam2227 mezczyzne zdobia spodnie (24) nie sutanna! :) czy mezczyzna prawy ,patriota,pełen miłosierdzia i wiary w... isztar kocie porady (31) prosze podzielcie sie ze mna wszelkimi sprawdzonymi ,efektywnymi sposobami w... isztar najlepsza uczelniA ojca Rydzyka (5) rosnie nam w siłe najlepsza uczelnia w kraju,gdzie rektorem zostaje sie z... isztar