Czy zostać poręczycielem (3) Brat prosi mnie o to abym poręczył mu pożyczkę na budowę domu. Zastanawiam... bluder Polak czyli biały Murzyn (101) Chciałbym obalić powszechnie przyjętą naiwną tezę, że Polska jest... łowca absurdów Legia, reprezentacja i liderzy (1) Piłka nożna jest dyscypliną zespołową, a więc w grę wchodzi wiele rozmaitych... łowca absurdów
Pudzian czy Popek? Analiza (6) https://www.youtube.com/watch?v=03JBF1TSMQw Kto wygra?! soluffka Międzynarodowy Dzień Praw Człowieka czyli 10 grudnia (8) ... i od 1 grudnia (po raz kolejny) maraton pisania listów organizowany przez... Squirrel-lka Precz z czerwonymi krasnalami (23) Trzeba wypowiedzieć zdecydowaną wojnę czerwonym krasnalom udającym św.... łowca absurdów Ojciec Rydzyk - lider autentycznego społeczeństwa obywatelskiego (30) Przypominam na początku, że polska demokracja dopiero się zaczyna. W... łowca absurdów ... (1) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,21076321,pis-odwoluje-dyrekto... Dorota Chamstwo, co się rozpełzło (17) Z chamstwem jest jak ze śniegiem. Świeży śnieg łatwo jest usunąć, nieusunięty... łowca absurdów Spontan na dzisiaj dla dziewczyn (37) Właśnie stwierdziłam że można by było znowu się spotkać. Dziewczyny jak tam u... b-b Awaria (16) Baśka, jesteś tam ? Wyjrzyj no przez okno, bo mi się chyba znowu internet... łowca absurdów Piwo, Biblia, edukacja, polityka (2) Zapraszam na spotkanie dyskusyjne w pubie pt. Piwo, Biblia, edukacja,... Remes Krytykować może każdy głupiec. I wielu z nich tak robi. (17) Zauważyliście, że na forum jest kilka osób, które w absolutnie każdej jednej... Aradash Nowe nazwy nie całkiem nowych miejsc;) (50) Mieszkam tu zbyt krótko, ale Wy... co myślicie o takim powrocie do korzeni?... Squirrel-lka Co doradzicie ?? (12) Mam 25 lat i pracuje za granica. Chce wrocic za miesiac i realizowac swoje... artur Mam dłuższego (45) Proszę na wszelki wypadek czytać uważnie, żeby uniknąć samoośmieszenia się,... łowca absurdów A ja dziś odkryłem (735) dlaczego obywatel pan Manson czcił św. Patryka!!! Otóż najwyraźniej gdzieś w... c co jest wolnością.. (93) a co ..raczej nie? wydaje sie nam czasem ,ze jestesmy ludzmi wolnymi,bo... isztar Cuda nie wida (91) Na nic się nie zda wklepywanie do internetu hasła "odśnieżać". Nie sprawi... łowca absurdów Parada infamisów (22) Pojawiają się w mediach nawoływania by nie obciążać dzieci odpowiedzialnością... łowca absurdów