Nia macie na bułki ? Jedźcie ciasteczka (6) Właśnie zakończył się w przestrzeni miejskiej sezon serialu poświęconego... łowca absurdów Oczy szeroko zamknięte czyli reakcje na systemową biedę (24) Do tej pory uważałem się za człowieka zorientowanego. Zdawałem sobie bowiem... łowca absurdów Kontrola zwolnień lekarskich (3) Jak to wygląda w praktyce? Pracodawca może przyjść do domu i sprawdzić czy... magdajj
efbiaj... ;) (20) Za darmo odegram "głupiego jelonka", non profit :) Bujamy i swingujemy... lukrecja Aaajjj... Jak mogłam przegapić;) (27) Drodzy, przecież dziś obchodzimy po raz 11 Światowy Dzień Orgazmu na Rzecz... Squirrel-lka Marana tha (16) ''Gdy z kolejowej wyrwany drzemki, Na widok dworca w Tczewie mówiłeś: No, jak... the raven Tanie liquidy do e-paierosów (5) Czy ktoś się orientuje, gdzie w Gdańsku kupię tanie liquidy? Będę wdzięczna... MagdaGa Jak golić i pielęgnować brodę (30) Witam. Od jakiegoś czasu "bawię" się w zapuszczanie hipsterskiej brody.W... bartekkkkk Z kim chciał(a)byś spędzić Sylwestra ? (33) Sylwester z Ryszardem Petru ? Nie, drodzy Państwo, to nie pomysł... łowca absurdów No to rozpocznijmy nowy rok na wesoło, od szopki (4) Warto rozpocząć nowy rok tradycyjnie od szopki noworocznej, od motywów... łowca absurdów :)) (10) Jest tu ktoś? :) szafirowa_ mięso na święta Bożego Narodzenia? (69) Zbliża się Święto Bożego Narodzenia, ŚWIĘTO NARODZIN PANA NASZEGO JEZUSA... kamyk Ironia losu (15) George Michael, autor jednego z najpopularniejszych świątecznych hitów "Last... Mikronezja Kocham Ludzi (12) Po weekendowym wypadzie na gdyński skwerek i dwóch watkach cukrowych,... wesoła zosia Prośba o pomoc młodej osobie (1) Witam serdecznie! Prowadzę akcje, dla najbliższej osoby, ale brak mi... Michał Olejniczak Monopolowy czynny w Święta??? (3) Wiecie, czy gdzieś w centrum Gdańska jest monopolowy czynny w Święta???... amc Życzenia Świąteczne... 2016 (8) nie wiem czy znajdę jeszcze chwilę czasu przed świętami - prawdopodobnie już... wdr Czy lubicie zimę ? (8) Witam. :) Jestem nowy i nie wiem czy wolno w tym wątku pisać taki temat z... stanmek Czy można przyznać się odważnie do popełnionych błędów ? (5) Można się publicznie przyznać do popełnionych błędów ? Okazuje się, że można.... łowca absurdów a propos (30) http://m.money.pl/wiadomosci/artykul/nie-bedzie-ograniczen-w-wycince-drzew-na... lukrecja