Cwaniacy i frajerzy (19) Czy istnieją frajerzy? Otóż nie, frajerzy to byt subiektywny, istniejący... łowca absurdów Czy leming ma sumienie? (14) Mieć to mało odpowiednie słowo, ale trudno, niech będzie. A poza ttym, czy... łowca absurdów Na co tak naprawdę skarżą się polscy przedsiębiorcy (22) Na co skarżą się polscy przediębiorcy ? Na problemy ekonomiczne? Na nadmiar... łowca absurdów
Niemiec w Polsce (3) Czy Niemiec znajdzie w Polsce pracę ? Niemiecki , angielski biegły ,... 00 Mam swój rozum (64) Ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!! Produkujemy "nierobów 500 Plus"a po latach... Kermit zdarza Wam się... (21) ...napisać do kogoś długi mail/list... i po prostu nie wysłać go/ skasować?... lukrecja Albo gramy w szachy albo w warcaby (18) Zgroza. Proszę zapoznać się z sondażem CBOS na temat respektowania zasad... łowca absurdów Adminie, interweniuj (9) Czy to wpływ gimbazy czy może jeszcze podstawówki z tym przedrzeźniactwem ?... łowca absurdów Boski prąd z Energi (2) Był u mnie inkasent z Energi. Nie chciał się wypowiadać o nowej ofercie... jaq "Nowocześni", pełni przesądów (9) Czy może być coś bardziej zabawnego niż pomysł "nowoczesnych" by w niektórych... łowca absurdów Uzurpatorzy (2) Media wkroczyły kilkadziesiąt lat temu na ścieżkę ewolucji politycznej, gdy... łowca absurdów Wygrana w totka to za mało... (7) aby sobie sprawić taką chawire. W opisie tego nie ma, ale sprzedający dodaje... ~~c~~ Fatalne skutki pomieszania materii (2) Z zainteresowaniem czytuję teksty ekonomistów, ale muszę stwierdzić, że nie... łowca absurdów 187 (7) 187 dzieci do lat 14 zginęło z rąk "Żołnierzy Wyklętych". II PRL i jej... Skydiver poczta polska (5) dziś 30.01 2017 otrzymałem list polecony wysłany 20.01 br. z miasta... janusz " Znowu tych Ruskich chce sprowadzać..." (5) Tak skomentowała nastawienie ludzi do kwestii repatriacji Polaków z... łowca absurdów trudny wybór ;) (2) Nie wiadomo na co się zdecydować ~:)))) http://youtu.be/KMT1FLzEn9I lukrecja dron nad moim domem (31) Nad ranem, (między 3-cią i 4-tą) na moim domem latał dron. Jest to dziwne i... lukrecja do Mansona z lasu (180) tak mi się przypomniało odnośnie meskich rozrywek. pisałeś kilkukrotnie, że... ćma barowa Dla satysfakcji czy na zlecenie ? (15) Kiedyś toczono dyskusję na temat najstarszej profesji świata zastanawiając... łowca absurdów