pączki, faworki i inne słodkości (5) Witam ile pączków dzisiaj zamierzacie zjeść? kondziomax Kolejny wypadek ekipy nieudaczników (172) No i mamy ranna Panią Premier w kolejnym spektakularnym wypadku samochodowym.... jaq Klub Nieudaczników Polskich (8) Władca królestwa Rurytanii był człowiekim bogatym, ale miał zmartwienia... łowca absurdów
Assasin w kinach (9) Chciałem zabrać syna na film Assasin, ale nie mogę go znaleść w żadnych z kin... tata Rod Stewart w Ergo Arenie. (1) Jak Wam się podobał w Ergo Arenie ? Fajnie że nie jest on muzykiem, którego... jaq bilety za 1zł (13) Kto jest za wprowadzeniem najtańszych biletów jednorazowych w cenie jednego... Darek wydanie PIT-u (4) Witam, mam takie pytanie odnoście wydania przez pracodawcę PIT-u. Otóż w 2016... sergiozas Faktoring i wykup faktur (3) Część klientów żąda długich terminów płatnosci. To jest warunek jaki... Jak żyć czy jak wkręcać ? (10) Dlaczego tak liczna ekipa Platformy stawiła się w Oświęcimiu na miejscu... łowca absurdów Ładnie to tak na Polaka Niemcom donosić ? (3) W październikowym wywiadzie dla Onetu Kaczyński powiedział tak : Proszę... Skydiver somewhere in Gdynia :D (3) Cześć, znajdę gdzies w Gdyni miejsce, gdzie się kalibruje alkomaty? Czy jest... nikolas wokal, perkusja, bas, klawisz - poszukiwani do nowego projektu (1) witam. jestem gitarzystą poszukującym muzyków z otwartymi głowami do zupełnie... marcin Najgorszy łagr w Polsce (7) Nie poleca, jakis łysy dres jest tam teraz buissnessmanagerem . Podbiera kase... Milenka gastro przemyślenia (22) dziś o czymś, co mnie dziwi i przeraża jednocześnie. przeglądając nowe posty... ciachozkremem Dziwactwa i fiksacje (10) Ludzie generalnie wygadują niedorzeczności. Pół biedy jeśli wypowiadają się... łowca absurdów Medialny wampiryzm (3) Media elektroniczne cierpią, w pewnych określonych sytuacjach, na wrodzony... łowca absurdów Wątek o bele czym ;-) (367) Lubimy tak sobie czasem pogwarzyć o czymkolwiek,przeskakując z tematu na... inka-inka Jakie gazety z ogłoszeniami w Trójmieście? (2) Jakie gazety z ogłoszeniami typu Usługi,Praca,Motoryzacja znajdę w... Sławek Mistrz Gang Bang (16) W końcu jesteście dorośli. Ba, nawet już niektórzy sędziwi, skoro pamiętają... jaq No chyba już czas ... (9) powiedzieć, że chociaż bywam tutaj od siedemnastu lat, a niektórych z Was... Manson the Forester