for łowca... (5) ...z przerażeniem :) Potęga myśli i energii czy macki wirtualnej manipulacji... lukrecja dla afrykanskich dzieci (1) na Magdagaskar---kto chce pomoc?..ludzie robia paczke,zbieramy co kto moze,ja... isztar Obudźcie się ludzie (11) Oni zaczęli już wojnę i jeśli pozwolimy na przyjmowanie ich pod nasze niebo,... STOP
Biedna menażeria (5) Biedna menażeria. Tak się starała i nic z tego. Na nic wycie, ujadanie,... łowca absurdów Siedem Smoków, czyli Siedem Grzechów Głównych - jak je zwyciężać? (3) "Siedem Smoków, czyli Siedem Grzechów Głównych - jak je zwyciężać?"... Remes Wigilijny pasztet i wigilijny znicz (8) Nomen, omen pasztet kulturowy. Nic dziwnego to najzwyklejszy obraz czystej... łowca absurdów Miłośnicy mętnej wody (3) W Polsce mamy do czynienia z niezwykle toksyczną mieszanką pochodzącą z... łowca absurdów Żadna praca nie hańbi (4) Dobry wszystkim, ponieważ okres poświąteczny można uznać również za okres... Bolek82 Kto dopuścił do dewastacji Parku Oliwskiego ? (24) Wydarzenia z puczem opozycji przytłumiły echa inwazji na Park Oliwski i... łowca absurdów Czy ludzie niezrównoważeni psychicznie powinni być przyjmowani na uczelnie wyższe? (1) Czyli lekcja z wariatem.... Co o Tym sądzicie ?... Nita kalibracja (5) alkomat mi zaczął wariować jednak wszędzie uspokajają że to tylko kalibrację... NikodemDe Co po psychologii? (19) Córka chce iść na psychologię... Zastanawiam się czy to dobra decyzja... Co... mar Klapa koncepcji demoliberalnej (2) Życie ludzkie jest życiem zanurzonym w przestrzeni społecznej, a przestrzeń... łowca absurdów picie do lustra (1) Naparzyłam sobie mocnej kawy pod przecenione kabanoski (4 opakowania) i... lukrecja piękny, zimowy dzień (7) Kochani zaklinacze zimy, szczególnie Ci, którzy tęsknili za zimą 100-lecia... lukrecja Śnieżnej epopei ciąg dalszy (5) W Gdańsku sypie śnieg, dosypało do tego co bylo wcześniej już parę... łowca absurdów Mój muzyczny kącik cz.5 (1024) https://www.youtube.com/watch?v=Z0lufcRgZlA ""Tajemnica natury unosi się w... ~~c~~ Skandal w kościele (5) Dziś, podczas mszy dla dzieci o godz. 11.30 w kościele w Jelitkowie, ksiądz... Oburzona Get Back (17) Czy miał ktoś z Was telefony z "Get Back"? Ja ostatnio mam codziennie, za... zielona_ Miejsce na 30 urodziny. (3) Witam, poszukuję miejsca na urządzenie 30 tych urodzin. Szukam coś w stylu... malami87