II Turniej Zoltar

Temat dostępny też na forum: II Turniej Zoltar
Wszystkich miłośników Zoltara zapraszamy na drugi już z kolei Turniej Zoltar. W niedzielę 28.10 o splendor i atrakcyjne nagrody zmierzą się pięcioosobowe zespoły w dwóch kategoriach wiekowych. Zapraszamy wszystkich chętnych bez względu na wiek i płeć. Warunkiem udziału w turnieju jest zgłoszenie pięcioosobowej drużyny i wpłata wpisowego w wysokości 20 zł / os. do 25.10.W poprzednim ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super !!

Byłam na poprzednim turnieju i bawiłam się naprawdę niesamowicie, gra wkręca w niesamowity klimat, a dodatkowo dowiedziałam się kilku nowych, ciekawych rzeczy o sobie i o swoich znajomych. Na drugim turnieju też na pewno będę, tym razem liczymy na korzystniejsze losowanie, ale i tak postawimy się bardziej drużynie która wygrała (szacunek, są dobrzy). Wszystkich ROZGROMIMY :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Harpuś - z mapą do Koleczkowa! (3 odpowiedzi)

Rusz z mapą po przygodę! 17 maja (sobota) zapraszamy do zabawy na Harpusiu w lasach Koleczkowa w...

Rod Stewart (20 odpowiedzi)

Po ogromnym sukcesie majowego występu w Łodzi, Rod Stewart wraca do Polski na dwa wyjątkowe...

Wystawa ARTem All 5 (9 odpowiedzi)

Po raz 5. wchodzimy do industrialnych przestrzeni Plenum, aby pokazać, co słychać na ASP w...