IWONA - ocena

Temat dostępny też na forum: Carter
Z pełnym przekonaniem polecam zakup nowego auta w toycie carter w Gdańsku ul.Grunwaldzka 260, a przedewszystkim Pana.Aleksandra Gabryela za profesjonalne podejcie do klienta ,wykazał się wiedzą na wysokim poziomie , bardzo miły sympatyczny , dokładny oraz kompleksowe doradztwo od początku do końca zakupu samochodu .Skorzystałam z proponowanej przez Pana Aleksandra Gabryel , oferty zakupu i nie zawiodłam się w moich oczekiwaniach , profesjonalnego obsłużenia mnie . Jestem w pełna uznania dla pracy P. Aleksandra i całego zespołu pracującego w Salonie Nowych Samochodów w Carter toyta gdańsk ul.Grunwaldzka 260
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani Iwono, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam niezmiernie miło, że docenia Pani profesjonalizm oraz obsługę Pana Aleksandra. Polecamy się na przyszłość!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wanda - ocena (3 odpowiedzi)

Pierwsze wrażenie wspaniałe, aprtnerski układ między ucziem a nauczycielami, podoben założenia w...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Beata - ocena (3 odpowiedzi)

Lody bardzo przeciętne, to już nie to samo miejsce, co kiedyś. Za gałkę lodów w cenie 8 zł...