UK - Trojmiasto (3) witam, bede jechal autem z Anglii do Trojmiasta wkrotce, chetnie przywioze... thedriver Serdecznie polecam GDprawko (1) Z całego serca polecam wszystkim GDprawko! W dniu dzisiejszym zdałam egzamin... Agata02 Pole makowe. (4) Cześć, liczę na Waszą pomoc Gdzie w Gdańsku bądź najbliższych okolicach... AGII
Kto skupuje zużyte kartridże? ? (1) Podpowiedzcie gdzie mogę pozbyć się zużytego kartridża hp 652 kolor (oryginal) ? Gosia Brak sygnału nadawania TVP po zmianie cżestotliwości nadawania? (5) Czy odbieracie Państwo sygnał programów: TVP1, TVP2, TVP3, tvp info z... Max Przypinki dla przedszkolaków? (1) Czy możecie podpowiedzieć gdzie mogę kupić przypinki na zakończenie roku dla... Karolinka Włamanie na działkę (5) Witam serdecznie Chciałam podpytać osoby którym włamano się na działkę, do... misza Chemtrails - Trwałe smugi - Chemiczne, rakotwórcze opryski (4) Toksyczne Smugi nad głowami.... leją na nas toksyny a rząd nic z tym nie... Ciekawe konkursy internetowe (8) Hej, zna ktoś jakieś ciekawe konkursy internetowe?:) jarek27 Ciekawe kierunki na turystykę weekendową w pomorskim, tylko nowe bym prosił (2) Hej Mieszkańcy pomorza jakie macie propozycje na weekendowy odpoczynek,... Mateusz Dam opiekę, utrzymanie w zamian za dach nad głową (2) Witam.pisze w dość nietypowej sprawie a mianowicie poszukuje osób... realna35 Zastanawiam się jak zacząć rozmawiać z ludżmi o nowym wydarzeniu (1) Zacząłem tworzyć nowy pomysł, szukam sposobu jak rozmawiać z ludźmi o tym... gieldamiastko dostawcy (1) Polećcie proszę dobrego dystrybutora stali nierdzewnej. Czy ktoś z... klaudiszka Sadzonki warzyw i ziół w Trójmieście - gdzie kupić? (2) Wszystkie targi ogrodnicze odwołane. Gdzie teraz można kupić sadzonki warzyw... Ochrona danych osobowych a kodeks pracy (5) Kodeks pracy katalog danych osobowych. Jak wpływa ochrona danych osobowych... kryptos kuchnia bezglutenowa (1) Czy ktoś z was zna restauracje w trójmieście (najlepiej Gdynia lub Sopot)... Julia Pomoc (1) Prosimy o wsparcie. Każdy grosz się liczy. https://zrzutka.pl/tws725 Pomocny12 Ile płacicie za gaz w kamienicy? (1) Zastanawia mnie jakie macie uśrednione rocznie rachunki za gaz w kamienicach?... smugi na niebie !!! (4) Wystarczy spojrzeć na Trójmiejskie niebo, całe w smugach które rozpylają... Otwórzmy Oczy!!! Dlaczego z bankomatu nie można wyciągnąć więcej niż 1000zł dziennie? (4) Ktoś wie?