Praca administracja/logistyka (3) Pilnie poszukuje pracy w administracji lub logistyce. Bardzo proszę o pomoc. wisienkanatorcie Zanim wybierzesz adwokata Kilka porad (2) Z całym szacunkiem co do adwokatów i ich profesji ale muszę napisać parę... adass12 Jaki zegarek dla mężczyzny (14) Witam, proszę o pomoc chciałabym kupić zegarek na urodziny dla męża ale... Anka
Prawo medyczne (3) Szukam prawnika zajmującego się sprawami o błędy lekarskie. Czy ktoś może coś... domi.nika123 Aktywny klub krótkofalarski (1) Witam! Szukam aktywnego klubu krótkofalarskiego, czy w Gdańsku ktoś wie może... Krzyś GD Kwestia PITów 11 Proszę o pomoc (2) Witam, staram się pomóc mojej koleżance w rozwiązywaniu poniższego problemu.... AmbrożyBezObroży Dobra restauracja w Gdańsku (9) Gdzie najczęściej jadacie w Gdańsku i czy macie sprawdzone, smaczne miejsca,... janekk Jaką polecacie szkołę zaoczną dekoracji wnętrz? (2) Póki co trafiłam na ofertę Żaka, ale może macie do polecenia coś lepszego :)... 2137 Abonament rtv (5) Płacić czy nie,ja płacę od trzech lat, jak poszłam na swoje mieszkanie A... Olga Pomoc w leczeniu tarczycy (3) Potrzebuję Waszej porady w walce z niedoczynnością tarczycy, możecie mi... Marianna krainaklockow.com (3) witam, znacie ten sklep? jakie macie opinie? ada588 Społeczny projekt, ciekawi ludzie (3) Hej!:) Wraz z zespołem pracujemy nad fajnym, społecznym projektem... agata507 Pomóżcie kogoś znaleźć proszę :( (1) #Spotterka: proszę pomóżcie. Chłopak na wózku, który bywa na mszy w niedzielę... Madzia Reemigracja (1) Witam wszystkich? Czy są tu osoby które po dość długim czasie pobytu za... Sebacb PKMka na Dworzec Główny (1) Czy w końcu więcej PKMek zatrzymuje się na Dworcu Głównym, czy "nie jest... marcin Poszukiwania chłopaka (2) poszukuję dalej chłopaka na wózku, który bywa w kościele na mszy w niedzielę... Madzia Serwetki fizelinowe (3) Witam, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku (lub w trójmieście) dostanę... crashzone Gdzie sprzedam butelki "zwrotne" ? (4) Witam, wie ktoś gdzie oddam za pieniadze butelki które są zwrotne, całe nie... Niewyobrażalnie ratunkowy telefon który chował. Wytrwałe punkty ze trzeszczącymi przetwornikami (6) Oszukaniec dostarcza mi z dwóch latek a się dokładnie uderzam czyżby go... Ameliadfe Chłopak na wózku (1) Czy ktoś z Was zna lub kojarzy chłopaka na wózku, który był w niedziele w... Madzia