Nauka języka niemieckiego online (3) Cześć, sytuacja zawodowa nieco mi się zmieniła i chciałabym wyjechać do... Gabii77 Tivoli sklep (1) Witam. Kto z Was chodził za młodu do sklepu spożywczego w Gdańsku przy Al... jaq akcesoria ogrodnicze (4) Witam czy w okolicy jest jakiś dobrze zaopatrzony sklep ogrodniczy? Zależy mi... pampam
Wyjątkowe ubranka dla dzieci (2) Hej. Szukam ubranek dla córeczki na sesję zdjęciową. Gdzie takie ciuszki... agahoo RapStacja (2) Wybiera się ktoś na RapStacje z Trójmiasta? Biały Pomocy miejsce na super spacer, randkę (1) Drodzy, potrzebuje wsparcie i miejsce na spacer blisko natury najlepiej las -... Szukający Morskie Świadectwo Zdrowia od ręki - Trójmiasto (1) Witam. Czy ktoś może orientuje się, który lekarz w Trójmieście wydaje... Marynarz Aplikacja Mobilna (1) Witam szukam programisty Android/iOS, grafika, inwestora do wprowadzenia w... Piotr Poszukuje zakładu zajmującego się naprawą piór wiecznych (5) Witam, Orientujecie się może gdzie w gdańsku bądź w trójmieście znajdę... Tomasz K Kibice koszykówki proszą o kupno biletów na mecz osoby z kartą mieszkańca (1) Gdyby ktoś chciał wspomóc kibica zapraszamy na listę http://www.brzytwa.com... kibic koszykówki Hałas lotniczy w Gdańsku - ankieta (6) Witam, jestem studentką Politechniki Gdańskiej i prowadzę badania do pracy... Gosia Mycie w warsztacie samochodowym (2) Mój mąż zamierza otworzyć swój wymarzony warsztat samochodowy. Teraz szuka... erbelka Podział majątku po rozwodzie (2) Jak w temacie. Orientuje się ktoś z własnego doświadczenia, jak to wygląda... valuska Spotkanie autorskie z Elżbietą Turlej – Empik Galeria Bałtycka (2) Już niedługo odbędzie się spotkanie z Elżbietą Turlej w Galerii Bałtyckiej.... Karola Urolog albo seksuolog Gdańsk (5) Czy znajdę w Gdańsku jakiegoś seksuologa lub urologa do którego można pójść... Kument Naprawa maszyny do szycia - czy ktoś wie gdzie naprawić takową ? najlepiej Gdynia lub Rumia (1) Naprawa maszyny do szycia - czy ktoś wie gdzie naprawić takową ? najlepiej... Sabina antywirus do firmy (6) Szukam dobrego antywirusa do firmy, kończy nam się licencja kasperskiego i... frost Stare gazety w tunelu przy dworcu PKP - gdzie przeniesiono? (9) Czy ktoś wie gdzie przeniesiono sklepik z tanimi gazetami (z tunelu koło... piotr12 Dobra restauracja w Gdańsku (2) jaką restauracje polecacie na niedzielny obiad z rodziną ? Gabii77 szukam ciekawego miejsca na sesję fotograficzną w trójmieście (4) Jakieś dobrze oświetlone miejsce (światło naturalne) i ciekawe miejsce na... mrcutout