Zgubiony laptop (1) Witam, wczoraj tj. 15.11.18r w pociągu skm o godzinie 19:17 na stacji Gdańsk... Olek Rozwod (2) Witam, czy ktos może jest w trakcie rozwodu? Albo już po? Potrzebuję... Czerwony papier ksero w ryzach - gdzie ? (7) Czy gdzieś w trójmieście kupię czerwony papier w ryzach? pytek
sprawdzone biuro podróży w Gdańsku? (4) Jakie biuro podróży w Gdańsku polecacie? Chciałabym wybrać się na rodzinne... Alina Wypadek do 3 lat wstecz -odkupie kosztorys (1) Odkupię kosztorys z wypadku komunikacyjnego (majątek i rzeczowy) do 3 kat... Jakib Zapraszam do współpracy firmy z branży finansowej, kredytowej, ubezpieczeniowej (1) Zapraszam do współpracy z firmą Amola http://www.amola.pl/, która w oparciu o... Tsubame Konserwacja podwozia (2) Witam, poszukuje warsztatu który sumiennie i porządnie zakonserwuje kompletne... tdh10 Jak wycenić bursztyn? Cena bursztynu.. (5) Ile może być tak plus, minus wart bursztyn surowy, bałtycki.. Znaleziony na... bursztynek Kabaret - Aktorzy Ranczo (2) Czy są tu jacyś fani kabaretów? Oglądacie? :) Ja ostatnio najchętniej oglądam... Romexxd Potrzebuję fajnej restauracji na oświadczyny! (4) Żeby było dobre jedzenie to jedno..Ale nie chcę byle jakiej restauracji. Musi... Arek szczepienia ogłupiają (9) A w zasadzie ludzka głupota szkodzi szczepieniom. Możemy już mówić o... Zabierz babci dowód Plastikowe Nakrętki (3) Witam, czy orientujecie się czy zbierane są gdzieś plastikowe nakrętki?... Monia Złota Rączka (1) Witam, chetnie naprawie, wymienie, zamontuję, pomaluję, uszczelnie, złożę (np... Rafał Są tu jacyś wędkarze? (4) Jak w temacie Qwerty Jaki mikrokontroler do ledów? (3) Jaki mikrokontroler do ledów? Jak zbudować komunikacje ? Witam szukam... adamlevine Mini-Pracę dla nowego (2) Cześć, Temat ten został przeze mnie stworzony ponieważ postanowiłem poszukać... Krissu Jaką piosenkę używasz jako swojego dzwonka? (1) Cześć. Ludzie używają obecnie jakiej piosenki do dzwonka na telefon. Czy... bellacampen Ankieta - proszę o pomoc (2) Witam, bardzo proszę o wypełnienie ankiety na temat komunikacji miejskiej w... Marcin nauka tańca (1) Witam. Czy możecie polecić szkołe tańca z kursem tańca latino dla par.... marcino Dopalacze. (1) Witam. Czy zna ktos kogos,kto bierze,bral dopalacze? Zna ktos kogos, dla...