poszukuje nauczyciela gry na pianinie (1) Zawsze marzyłem o tym aby nauczyć się gry na pianinie zwłaszcza że posiadam... konrad Oprogramowanie rekruter - zgodne z RODO (1) Witam, Reprezentuję producenta oprogramowania, który napisał program do... danitg Alkoholizm (3) Witam:) Nie wiem czy w dobrym dziale próbuję dać tę wypowiedź,ale mam... J.A.
Odszkodowanie za stary wypadek? (2) Hej, Miałam kiedyś wypadek samochodowy, ale z racji nieznacznych obrażeń i... olatay zgubiłem wkładkę miejską(bilet miesięczny ważny do 20 sierpnia) (1) Zgubiono bilet miesięczny na nazwisko Szkopiak Bartosz ZTM Gdańsk,Dowód... majka1111 E-tesco (3) Ciekaw jestem Waszej opinii o tym internetowym sklepie. Ja z tego sklepu... Andrzej Kisiel gospodarz na 2 lata w Sudety potrzebny (2) rodzina przebywajaca zagranica poszukuje mezczyzny lub pary ludzi do... słowianka Szukam osób do akcji promocyjnej na 05.08 Gdańsk/Sopot centrum - 30 zł za 1,5h (1) Witam, Poszukuję osób do akcji promocyjnej zorganizowanej dla zagranicznego... joedemaradja Jakie funkcjonują Giełdy w Wojewódzkie Pomorskim (1) Szukam miejsc szczególnie poza trójmiastem ar PIZZERIA GUSTO DOMINIUM, ALFA CENTRUM!!!! (11) 17 Września, Galeria Alfa Centrum, Przymorze. Postanowiłem wybrać się ze... foodLover Narzędzia do profesjonalnej naprawy rowerów? (15) Ostatnio naprwa rowerów wciągła mnie na dobre i pewną praktykę już posiadam i... darek333343 alkohol na plaży (7) Dzień dobry! Właśnie zaczął się sezon plażowy, więc chciałam się dowiedzieć... plażix Warsztat osiedlowy/ogólnodostępny (7) Cześć, mieszkam na osiedlu Zaspa, zdarza się że potrzebuję dostępu do... kobuz Korepetycje biologia i chemia (1) Szukam dobrego korepetytora z biologii i chemi. Chcę zdawać na medycynę.... Ala Najlepsze sushi w miescie? (3) Sushi - świeże, tanie, smaczne i jakby mieli jakieś lunche w dobrej cenie to... Mariola GSW (1) Cześć, Czy studiował ktoś z was na tej uczelni? Zastanawiam się nad II... Ania Wpis do rejestru BDO (1) Kto wypełniał i składał już wniosek? "z czym to się je"? Patrzę i dostaję... kiki Odpowiednie miejsce na zorganizowanie uroczystej kolacji urodzinowej? (3) Najlepiej okolice głównego - starówki, żeby Goście mieli dobry dojazd :) To... Tadeusz Dobra knajpa na molo (1) Jakaś knajpka blisko molo? Żeby po spacerku nie łazić, nie szukać, tylko... Ewa E-commerce (1) Witajcie, bardzo interesuje się informatyką dlatego postanowiłam rozpocząć... marcelina1450