Ratownik KPP - obstawa medyczna (2) Witam, mam w planie zrobić kurs ratownika KPP. Znacie jakieś firmy, które... Gagatek Dobry serwis laptopów - gdzie? (3) Który serwis polecacie w Gdańsku, żeby oddać laptopa do naprawy? Pilne! MonaS Nie polecam adwokata pela (1) Przestrzegam przed zapewnieniami, teraz juz nie da die tego odkrecic... Dantek
brak dygnału. (2) Brak internetu gdansk Reymonta amdrzej Pouszkuje dobrej kucharki na komunię:) (2) Kochani ratujcie może ktoś zna osobę lub sam gotuje potrzebuje żeby zrobić... GUNIA Oferownik doradca (1) wszystko fajnie, ale brauje mi autentycznych opini ofer Świadek (1) Do programu dokumentalnego poszukujemy świadków lub ich krewnych... Kamila Piwnicka do offa (1) jakby ktoś miał podobny problem co ja to ja znalazłam http://www.tutek.pl/... oksana2131 Poszukuje (1) Dzień dobry Szukamy jakiegoś sprawdzonego i praktycznego wózka, najlepiej... oksana2131 Przerobienie PS3 (2) Witam, mam pytanie wie ktoś gdzie w trójmieście mogę znaleźć serwis do... Haseyro Oględziny pojazdu (5) Co zrobić w przypadku, gdy po oględzinach pojazdu otrzymałam zaniżony... kamczi potrzebny pełnomocnik - błąd medyczny? (9) Witam, Czy znacie kogoś lub jakąś kancelarie, która zajęłaby się sprawą... raczek Fisherman's Friend (5) Ktoś gdzieś to widział w sprzedaży w Gdańsku? szu Olej do ciężarówki (1) Mam problem z wyciekającym olejem w mojej ciężarówce. Sam olej już kupiłem w... minionek0 Towary z Chin (7) Zastanawiam się, ile może kosztować transport i paczka z Chin? Czy w ogóle... Tamarka Kurs przemawiania/autoprezentacji (3) Cześć :) Zależy mi na nauczeniu się przemawiania do grupy. Póki co przy... marcin3city Spotkanie początkujących przedsiębiorców rozwijających swoje firmy w Gdańsku (1) Witam, od pewnego czasu rozmawiam ze znajomymi którzy, podejmują swoje własne... ORATORNIK kule lokciowe (2) potrzebuje kule lokciowe ma ktos do odstapienia? kris Dzień dobry (3) Cześć! Jestem Kasia i serdecznie witam wszystkich :) Katarzyna1961 wódka polmosu wrocław np krakus - gdzie kupię? (2) Gdzie mogę kupić w trójmieście wódkę taką jak w temacie? będę bardzo... ewka