Dziwne SMS (2) Dostaje dziwne SMS np. Wysłałam anioła szczęścia przyniesie miłość i... Roksana Wakat i brak chętnych do pracy (8) Czy u Was w firmach również brakuje ludzi do pracy? Czy jeśli Wasza firma ma... Rozalia SZUKAM PIOSENKI ! (2) Może nie typowy temat ale szukam piosenki, usłyszałam ja na eska tv (... Aga
Gdzie kupić części do roweru? (0) nie widziałem tutaj wcześniej takiego wątku, więc pomyślałem, że rozpocznę.... Andy_1976 Bonsai (1) Czy ktoś z Was interesuje się tematyka kształtowania miniaturowych drzewek? Marek Bucket hat - rybaczka - skate kapelusz (2) Wie kto, gdzie znajdę w gdańsku, ową czapkę? Z góry dzięki! Murzyn Cygara w Gdynii (4) Szukam sklepu tytoniowego z cygarami. Jeżeli znacie jakieś adresy, chętnie... kejm Odbarwienie butow (1) Jasne buty wykonane ze sztucznego zamszu po kontakcie z woda odbarwily sie na... Wjkm Komunikacja Miejska (1) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Ankieta jest bardzo krótka składa się z... Nieznajoma_0093 Znacie jakieś strony z rabatami? (5) znacie jakieś strony gdzie można dostac fajne rabaty ze zniżkami np. do... kolket sprzatanie grobow (3) Witam,jestem tu nowa i mocno zdesperowana.Jesli pisze w niewlasciwym miejscu... maggajons. sztuki (1) Witam a czy ktoś chodzi z was na sztuki teatralne:) jak wczoraj byłem na... gary28 Co czytacie i gdzie kupujecie książki? (0) Cześć Wszystkim :) temat dość powtarzający się ale teraz tyle ludzi czyta... roksana0592 Poszukiwana przyjaciółka?:) (1) Witajcie moje drogie. Poszukuję przyjaciółki z którą mogłabym się spotkać,... doma2511 Poszukiwany oszust z rubryki Praca/Zatrudnię - dot. Allegro! (193) Proszę o pomoc w namierzeniu nadawcy m.in. następujących ogłoszeń oraz... Sprzedawca Czy w Egipcie jest bezpiecznie (0) To jak jest z tym Egiptem... Byłam już przekonana, ale ta telewizja i znajomi... pospera Wymiana dowodu (4) Witam, moje pytanie może trochę z innej beczki. Czy ktoś wymieniał może... M. Kampania promocyjna (1) Dzień dobry, chciałabym poznać opinię na temat firm poprawiających... tolcia24 Harry Potter in concert - czy będą grane wszystkie części? (1) Tak jak w temacie chciałam zapytać czy wiadomo czy w Ergo Arenie bedzie tylko... L Mam bilet na Kasie Kowalska (1) Mam do sprzedania jeden bilet na koncert Kasi Kowalskiej (niedziela 20sta... Karolina