Co to za kamien (4) Witam znalazłam ostatnio ciekawy kamien może ktoś wie co to może byc... ASIA W Dniu Kobiet (8) Wszystkim Polkom---wspaniałym Kobietom dzielnym ,madrym ,pieknym,tym z... Isztar Odzyskiwanie danych z dysku (7) Mam ogromny problem. Mój sześcioletni dzieciak usunął mi folder z bardzo... myszkana
Koncert ERGO ARENA - Jakie miejsce wybrać ? (2) Witam. Tak jak w temacie. Wybieram się na koncert do Ergo Areny. Ale totalnie... Krzysztof Poruszający film! (1) Cześć Wszystkim! Chciałabym Wam przedstawić film stworzony przez Michała... Karolina ZNALEZIONY KOT W OLIWIE (1) Znaleziony został kot w oliwie biały w szare prążki. W okolicy wita stwosza.... Opener (1) Bardzo proszę o wypelnienie ankiety, pomoze mi ona w napisaniu pracy... Mm angielki dla młodzieży (1) szukam jakiegoś dobrego kursu dla młodzieży, wyjeżdżamy w przyszłym roku za... oska Zawody Lekka Piechota Działania Zaczepne (1) POMORSKA OBRONA TERYTORIALNA, JS4018 oraz KLUB STRZELAJĄCYCH INACZEJ... Wypożyczalnia wykrywaczy metali Gdańsk Sopot i Gdynia (1) Mogą pomóc w odnajdywaniu zagubionej obrączki w śniegu. Dlatego... Karena O budowaniu więzi (1) Życie to nieustające budowanie więzi - w biznesie i prywatnie. Nasze... Anka Szukam wirtualnego biura (4) Szukam wirtualnego biura w GDAŃSKU lub PRUSZCZU. Cena 50 zł m-c. Wie ktoś? riki Nakretki (1) Witam mam pełną siatkę nakrętek a nie wiem gdzie oddać jeśli ktoś potrzebuje... Ola wazne (1) jesli ktos z Panstwa ma w domu lub garazu niepotrzebne przedmioty typu... dorota Muzułmanka - jej rytuał...? (13) Hej dzisiaj widzialam z okna, muzumanke, szla sama przez park, potem... kola Frankowicze - petycja do podpisania (4) Osoby posiadające kredyty w wirtualnych frankach szwajcarskich oraz pozostałe... MK Poszukuję nauczyciela j. angielskiego, niemieckiego (1) Jak wyżej.. osoby zainteresowane proszone o kontakt majsterka co robicie w Sylwestra? (1) Jutro mam w planach gruntowne porządki i oglądanie tv przy okazji, na pewno... dogo Akademia Morska w Gdyni vs Akademia Marynarki Wojennej w Gdyni (4) Dzień Dobry wszystkim! Mam pytanie czy ciezko dostac sie na elektrotechnike... wiadrokubel odszkodowania w gdańsku (3) witam, ma ktoś namiary na jakąś osobę kontaktową w gdańsku kompetentną w... monika