Rozwód (33) Cześć.Nie wiem czy dział odpowiedni , ale innego lepszego nie widziałam.... Kobieta polecam adwokat Dorotę Giesek z Gdańska (3) Bardzo miła, ciepła ale skuteczna i konkretna adwokat, bardzo polecam. fajna... Ania z Gdańska Antykwariat w Gdyni (1) poszukuję antykwariatu na terenie Gdyni, takiego gdzie nie dają marnych... ja
Zmiana CEN bilety metropolitalne (2) Wszyscy cicho siedzą, a pod stołem wchodzą nowe ceny biletów. Brawo, ta nasza... PolskaPatologia polecam adwokat Giesek z Gdańska (2) jest świetna i skuteczna polecam alina Książka telefoniczna (1) Czy istnieje możliwość np na poczcie wglądu do książki telefonicznej... M. Jak dojechać? (11) Witam :) Mam takie pytanie, czy ktoś z mieszkańców Gdyni Głównej, czy jakiś... Asia Kurtka (1) Mam ogromną prośbę, wczoraj- niedziela 25.09 w centrum handlowym Riviera... Marika stara biblioteczka (2) Witam,ma po babci starą biblioteczkę z litego drewna. Chcę ją odnowić Jednak... Piii Gry planszowe (1) Jestem tatą 11 latka i lubię pograć z synem w gry planszowe. Chętnie... Tata Kryptos (2) W 1990 r. na terenie siedziby CIA zamontowano tajemniczą rzeźbę. Kryptos... kryptos Renoma - niesluszny mandat (5) Posiadam ważny bilet łączony na ZTM Gdańsk i SKM za 200zł. Dziś mimo to... fcsgvbfngk Grawer (2) Witam, poszukuje miejsca w Gdyni gdzie kupię zestaw piśmienniczy (tj. np.... ania kawał zęba wypadł przez krówkę (6) Skusiłam się na krówkę. W pewnym momencie poczułam coś twardego, wyplułam, a... Ewa Wybuch gazu 17 kwietnia 1995 roku w bloku mieszkalnym na Gdańskim Wrzeszczu - prawda (5) http://niewygodne.info.pl/gify6/gdansk-eksplozja-466.jpg Przerażających... Czarne chmury nad kołchozem Domkin (2) Witam Chciałbym się spytać gdzie najlepiej pojechać na domki ? Jakies ciekawe... dsa sprzedam (4) Sprzedam mieszkanie 2-pokojowe, powierzchnia 48m2 Gdynia Cisowa,ul.Mylna... pierwszyuzytkownik1 Prośba o wypełnienie ankiety - bardzo pilne! (7) Hej, mam na imię Łukasz i potrzebuję waszej pomocy, piszę pracę odnośnie... Lukas Pożyczki pozabankowe w Trójmieście (4) Hej, znacie jakieś lokalne firmy udzielające pożyczek bez sprawdzania BIK?... Avion Przyjmę książki (5) Przyjmę książki, wszystkie za wyjątkiem szkolnych. Aga