Poszukuję księgowej - Reda lub okolice (2) Witam Chcę poznać opinię ludzi posiadających biznes w okolicy, nie chcę... grzegorz. Pomysł na urodziny w Trójmieście (1) Cześć. Zbliżają się urodziny mojego chłopaka i wpadłam na pomysł, by spędzić... Kaja W sprawie emerytur po zmarłym mężu (1) Chciałam poruszyć temat w sprawie emerytury po zmarłym mężu, dlaczego Rząd... Bożena
Jak tanio wysłać paczkę do Anglii? (28) chciałabym wysłać paczkę do 5kg jak najtańszym transportem. sprawdziłam... lullu Psycholog (5) Witam, wszystkich. Chciałem się zwrócić tutaj o pomoc, bo sam kompletnie nie... G. Pilnie szukam prawnika do pomocy w pozwie. (4) Witam prosze o namiary niedrogiego prawnika ktory pomoze mi w odpisaniu pozwu... Tina Fundusze inwestycyjne/emerytalne - szukam specjalisty. (1) Poszukuję osoby, która świadczy usługi w kwestii doradztwa inwestycyjnego,... Katarzyna W co zainwestować mając 20000zł? (5) W co byście zainwestowali gdybyście dysponowali tą niewielką kwotą... ??... ziomek poziomek Gdzie w Gdańsku znajdę sklep z zegarami mechanicznymi na ścianę? (2) Czy ktoś wie gdzie w Trójmieście, najlepiej w Gdańsku można kupić mechaniczny... maciek Pedofilia - prośba o podpisy w proteście. (1) Witam. Piszę z prośbą o podpisywanie się pod protestem wobec... Dobro Dzieci Szukam kogoś łebskiego do sprawy beznadziejnej. (10) witam, ktoś z mojego grona jest w beznadziejnej sytuacji i to tak bardzo... ehh Karykatura ze zdjęcia - poszukuję osoby do wykonania (1) chodzi o karykature jednej osoby w kolorze.jesli jest ktos tak lub mozecie... mała Pobyt 3-4 dni w Gdańsku dla seniorów - gdzie? (2) Witam Zwracam się do Państwa z takim zapytaniem. Czy ktoś z Państwa mógłby... Adam Napełnianie butli turystycznych propanem w Trójmieście (5) Konia z rzędem temu, kto wie na pewno gdzie napełnią mi butlę mniejszą niż... H_exar Lodówka (2) Mam przeciąg w lodówce Zosia Prośba o "lajki" (1) Witam serdecznie. Mam krótką, a zarazem ważną wiadomość i prośbę. Wraz ze... Paweł Bautembach Przerażający dźwięk nad Dolnym Miastem/Łąkową (20) Witam! Czy ktoś jeszcze może słyszał dosłownie parę minut temu, jakoś 10... OnTajemniczy Odrzutowiec nad gdańskiem dziś po godz.21 (10) Ktoś coś wie co to był za odrzutowiec co tak nisko leciał nad gdańskiem po... GIP Mobbing w pracy - ankieta (1) Witam wszystkich serdecznie :) Jestem studentką PŁ i obecnie robię badania... anonim Kwestionariusz postaw wobec Izraela - prośba o udział w badaniu (1) Jestem studentką psychologii i w ramach jednych z zajęć tworzę narzędzie do... domczia