Ranking tanich win (40) Jakie tanie wina polecacie? Poprzez tanie mam na myśli do 10 złotych... student Weganie - ankieta (2) prosze o wypełnienie krotkiej anonimowej ankiety o weganskich food truckach... DW Worki próżniowe - pytanie (2) Czy ktoś z nich korzysta? Możecie polecić jakiegoś allegrowicza, od którego... Milka
Prośba o pomoc w zdobyciu wiedzy (4) Dzień dobry! Nazywam się Malwina Perz-Kowalczyk i jestem psychologiem.... Malwina O miłości - proszę (5) Dzień dobry, Piszę pracę magisterska dotyczącą miłości osób bezdomnych i... Małgosia Badanie opinii publicznej Gdańsk - ankieta dotycząca wydarzeń sportowych i aktywności fizycznej. (1) Wszystkich Gdańszczan zapraszam do wzięcia udziału w krótkiej ankiecie. :)... Nasiad130 Badanie (2) Dzień dobry, Poszukuję kobiet w wieku 20-25 i 40-45 lat do wypełnienia... kobieta Dwupunkt (4) Witam Jest tu ktos kto sie zajmuje dwupunktem? As Koncert 08.04 - nocleg, gdzie? (6) Witam. Nie jestem z Trojmiasta (bylem tutaj tylko raz w zyciu i to przez pare... Poszukiwacz Szukam osoby do reportażu radiowego (6) j/w. Czekam na mail (projekt.reportaz@o2.pl) z historią. PJR Kliszówki - Plastikowe Opakowania Po Kliszach - gdzie kupię? (2) Wiecie gdzie można dostać/ doSan Ankieta - króciutka, max 2 minuty (2) Hej, mam prośbę o wypełnienie krótkiej ankiety na temat oceny potrzeb... Sylwiaugek Praca magisterska - ankieta (1) Cześć :) Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i do jej skończenia... Natalia Gdzie jutro kupię folię mylarową? (na obejrzenie zaćmienia słońca) (8) Hejka, w wyszukiwarce trojmiasto.pl pokazują sklepy astronomiczne, ale nie... Gosia Transplantacja - przekaż swój 1% nic nie tracąc (5) Jeśli ktoś jeszcze nie zdecydował na jaki cel przekaże 1% swojego podatku,... Foton Ankieta na temat usług SKM (1) Cześć, miałbym do Was prośbę forumowicze. Czy zechcielibyście wypełnić... igotur Gdzie kupię Wrigleys Big Red? (4) kochani forumowicze! ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - gdzie można kupić... Albatrosik Ankieta skierowana do uczniów klas III gimnazjum (2) Jestem studentką pedagogiki pracy i polityki personalnej. Przygotowuję pracę... NP Brdzo potrzebna pomoc kobiet spodziewających się pierwszego dziecka, które chcą rodzić przez CC!!! (1) Witam Drogie Panie, nazywam się Magdalena Kurowska i jestem studentką V... Magdalena K. Ocena Gdańska (2) https://docs.google.com/forms/d/1nThmSQlTRxZ-GBMESdqd0HZI23HSYTeB1y22dZ8luAI/... AD