Poszukuję dobrego adwokata (6) Specjalizującego się w prawie karnym; GDYNIA Fryzjer wspolpracujacy Rak&Roll (1) Moi drodzy, chcialam zapytac was o opinie o salonie fryzjerskim Żaneta Pizik... Anna problem z naziemna tv... (26) Mam Mały problem... Może ktoś będzie mógł pomóc... Mam telewizje naziemna... elmira
Szukam freeganów, chcę dołączyć. (3) Szukam freganów po wczorajszym artykule też bym chciała dołączyć i być... free finał konkursu (1) Mamusie & Tatusie:P proszę o głosik dla mojej córci- jesteśmy w finale... agu JEDZENIE NA DOWÓZ W GDAŃSKU - gdzie? (2) Szukam taniego baru, z którego można by zamawiać dobre, domowe jedzenie na... mee Internet a jakość życia - badania! (4) Zachęcam Was do wypełnienia ankiety, która jest częścią badania do pracy... A.Krauze Dobry serwis RTV - naprawa tunera (1) Czy ktoś może polecić dobry serwis Audio w trójmieście (najlepiej Osowa) w... Marek Numer dokumentu ze zdjęciem - bilet miesięczny SKM (4) Witam. Właśnie kupiłem bilet miesięczny SKM, na dojazdy do szkoły (I klasa... Dragono1313 Zaginął pies! (3) Zaginął pies (psy) rosyjski : toya, umaszczenie: (jasny beż). Duża prośba,... Ernesta Ankieta o Kolei Metropolitalnej (3) Witam serdecznie! Mam do Was wszystkich wielką prośbę. W ramach projektu do... uczeń Prośba o radę - jaki mikrofon w domu? (2) Nie za bardzo znam się - potrzebuję mikrofonu do domowego komputera.... user_137693851324 POSZUKUJĘ BILETU (3) Hej, poszukuję biletu całodobowego ztm, skasowanego dziś, tj. 20 sierpnia,... Quentin wyborcza z środy (1) czy ktoś ma?? Zapomniałam kupić a interesuje mnie artykuł na temat działek.... Mala-Mi- Praca, jak ją znaleźć (13) Witam, Od niedawna poszukuję pracy.Ukończyłam studia na 2 rożnych... Goszu Zgubiono dokumenty :( Znalazca poszukiwany!!! (2) Hej, Moja mama zostawiła dzisiaj w Referacie Osób Niepełnosprawnych na ul.... mydecorations prośba o wypełnienie ankiety dla pijących piwo (3) Dzień dobry, uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej nowych... bob Organizowanie wydarzeń (wieczory panieńskie, śluby,...) prośba (2) Bardzo proszę o poświęcenie chwili i wypełnienie tej krótkiej ankiety o... kasia Na kozetkę do wróżki. W Trójmieście jest ich kilka-proszę podac sprawdzoną wróżkę (1) W związku z tematem z powyższym tematem ,który przeczytałam, chciałabym... ip Największy statek w Gdańsku (5) Już niebawem bo 21 przypłynie do Gdańskiego portu największy statek jaki... przedstawiciel motłochu