Praca, jak ją znaleźć

Witam,

Od niedawna poszukuję pracy.Ukończyłam studia na 2 rożnych kierunkach, j. angielski biegły, prawo jazdy, doświadczenie w pracy w kraju i za granicą (głównie administracja biurowa:od parzenia kawy po odbiory prac budowlanych i negocjacje handlowe). Kreatywność, sumienność, wytrwałość, chęć zdobywania wiedzy i doświadczenia.
Gdzie mam uderzać?Ogłoszeń w sieci - od groma, ale głównie na przedstawicieli handlowych(głównie CC), informatyków albo internetowe modelki i aktorki,prace sezonowe i umowy śmieciowe. Jeśli ktoś ma pomysł to chętnie się zapoznam gdzie, co, jak!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Praca, jak ją znaleźć

No tak, temat nie jest o dzieciach i nie jest o seksie, nie lecą bluzgi więc wszyscy milczą :) well done
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję wykreślić kreatywność z CV
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mam kreatywności w CV :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnóstwo osób jest w takiej sytuacji, jak Ty. Nie ma normalnych ogłoszeń o pracę. Sama wysyłam już gdzie popadnie, żeby chociaż cokolwiek złapać. Czego więc oczekujesz???

A żebym ja to wiedziała :) Co trzeba mieć w CV i LM żeby pracodawca obojętnie z jakiej branży, zadzwonił i zaprosił na rozmowę? Nie wiem...Mam zaświecić ładnym i obfitym dekoltem na zdjęciu w CV??

Wyślij proszę CV do mnie --> tomala51@interia.pl

Ale takie z obfitym dekoltem? :D

Nie, takie najnormalniejsze w świecie bez pisania farmazonów .

A mogę wiedzieć a jakim celu?

To szukasz pracy czy tylko się żalisz na forum?Tak się składa, że szukamy kogos kumatego do działu w którym pracuje.

Raczej nie spotyka się życzliwych ludzi w sieci, stąd moje pytanie. Już podsyłam.

Dla każdego kto chce zarabiać i się rozwijać info na kamiltravel1@wp.pl

Inne tematy z forum

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Wakacje nad morzem (4 odpowiedzi)

Cześć! Szukam miejsca nad polskim morzem, które oferuje spokojną atmosferę i piękne plaże,...

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...