Internet Neostrada w Baninie

Witam,
2 dni temu zgłosiłem chęć założenia internetu po kablu i TV z Orange, bo wg strony internetowej taka opcja była. Jak poinformowano mnie przez technikę, która badała możliwości, kable są wzdłuż ul. Tuchomskiej, aż do Tuchomka, niestety kable stare i nie możliwości podłączenia nowych domów. Orange telefonicznie poinformowało, że koszt inwestycji jest już wyliczony dla tego rejonu i wynosi 97 tyś. zł Mają na to budżet, ale musi się zgłosić więcej osób. Kilka chęci założenia Neostrady już mają i zachęcają do zgłaszania zapotrzebowania w salonach Orange, telefoniczne lub listownie na adres Orange Polska S.A.ul. Jagiellońska 34, 96-100 Skierniewice. Zachęcam do pisania to może doczekamy się internetu na dobrych warunkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Internet Neostrada w Baninie

hehe - ta sama śpiewka od 6 lat.
Jak się zrealizuje posadzę plantację kaktusów i zapale świeczkę w parafii
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie kaktusy już rosną w ogrodzie. Pozostaje kwestia świeczki ;)

jestem nowym mieszkańcem, więc nie wiedziałem, że takie bajki opowiadają od 6 lat, napisać nie szkodzi, może się zdecydują zainwestować w Banino
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja liczę na Volte, otrzymałam email z informacją, że w wakacje będzie możliwość podłączenia światłowodu, oby...

W którym miejscu mieszkasz?

Jestem nowy ale z tego co już sie dowiedziałem to Volta juz tak od 2013 roku gada ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy wlasnie

Jak się wprowadzałem 2,5 roku temu to kolega który wprowadzał się ponad pół roku wcześniej też mi mówił 'parę miesięcy i będą'.
Później sam weryfikowałem (jakieś 2 lata temu) informację u Volty i również usłyszałem 'parę miesięcy i będziemy'.
Także nie ma się o co martwić nic się w planach nie zmieniło, za parę miesięcy Volta będzie :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wave już jest ;p

Też mogę dać na dobrych warunkach, a jeszcze lepszych jak zgłosi się więcej osób. Więc zamiast czekać jak na zbawienie, odezwijcie się do mnie - zapraszam :)

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...