Jaki moduł ratalny do sklepu internetowego na platformie iai shop ?

Mam sklep na platformę iai shop i szukam do niego modułu ratalnego. Kliencie coraz częściej pytają o taką metodę płatności, dlatego chciałbym ją jak najszybciej wprowadzić. Proszę was o to, by polecać tylko moduły, które działają na tej platformie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że najlepszą opcją będzie system ratalny od iRaty. Szczególnie od strony klienta sklepu jest bardzo dobry, ponieważ wniosek kredytowy jest prosty w wypełnieniu i klient otrzymuje decyzję w parę minut.

Zgadzam się z kolegą wyżej i również polecam system od iRaty. Mam dwa dobrze prosperujące sklepy internetowe i w obu posiadam ten system. Co najważniejsze, nie słyszałem jeszcze o skardze od klientów na ten system. Wręcz przeciwnie, każdy go zachwalał.

Dziękuje za wasze odpowiedzi ;) Skoro posiadacie ten system w swoich sklepach to mam do was pytania. Czy zwiększyła wam się sprzedaż w sklepie, po wprowadzeniu tego sytemu? A drugie pytanie, to czy znacie firmę, która pomoże mi ten system wprowadzić do sklepu?

Jeśli chodzi o sprzedaż, to w moim przypadku zwiększyła się o ok. 20 %. Firma z którą współpracowałem, by systemie iPłątności u mnie wdrożyć, to https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Polecam ich gorąco.

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (703 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?