Michał - ocena (1) Szybka profesjonalna obsługa Michał marzena - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyt u p.Barbary Przemiła osoba i bardzo... marzena Basia Hinz - ocena (2) Jak najbardziej polecam Klinikę TrychoMed B. Czerska. Szybko zdiagnozowano... Basia Hinz
Maja - ocena (2) bardzo pozytywnie, polecam:) Maja Karolina - ocena (2) Profesjonalna obsługa. Specjalista z dużym zaangażowaniem, odpowiada... Karolina Urszula Skrobas - ocena (2) Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Pani Trycholog wszystko po kolei... Urszula Skrobas Alicja - ocena (2) Profesjonalne podejście i miła atmosfera, polecam Alicja Kamila - ocena (2) Wizyta przebiegła w bardzo milej atmosferze, Pani Trycholog wyjaśniłam krok... Kamila Kamila - ocena (2) jestem po drugiej wizycie, realizujemy ustalony plan, na ten moment jestem... Kamila kamila - ocena (2) jestem już po 3 wizytach u Pani Barbary i naprawdę mocno polecam tę... kamila AS - ocena (2) Jestem po 4 zabiegach u Pani Barbary i już widać pierwsze, zadawalające... AS Mariola - ocena (2) Współpraca z Panią Barbarą to czysta przyjemność, Pani Barbara to wspaniała... Mariola Iryna Tarusova - ocena (2) Jestem zadowolona polecam. Iryna Tarusova Tatsiana - ocena (2) Miałam już trzy zabiegi mezoterapii. Pani Barbara to bardzo miła lekarka.... Tatsiana Karolina Piróg - ocena (2) Wizyta przeprowadzona bardzo profesjonalnie i na wysokim poziomie już po... Karolina Piróg Ewa - ocena (2) Bardzo dziękuję za bardzo szczegółowe sprawdzenie oraz trafną doagnozę i... Ewa Edyta - ocena (2) Pani Basia jest bardzo doświadczonym i empatycznym trychologiem.Bardzo dużo... Edyta ZS - ocena (2) Bardzo polecam pracę z Panią Barbarą. 6/6. ZS Ola Gorczyca - ocena (2) Bardzo polecam panią Barbarę, przecudowną osoba która chce pomagać Ola Gorczyca MZ - ocena (2) Super poprawa skóry głowy po kilku zabiegach córki. Jest bardzo zadowolona MZ