Ola - ocena (1) Klimatyczne miejsce, super atmosfera polecam Ola Marcin - ocena (1) Polecam Świetne miejsce ,miła obsługa gwarancja dobrej zabawy Marcin Victoria - ocena (1) Świetna atmosfera dobra muzyka i profesjonalna obsługa, idealne miejsce na... Victoria
Tom - ocena (1) jakoś wcześniej nie miałem okazji. Lepiej późno niż wcale. Krótko mówiąc:... Tom Pikus - ocena (1) Kochanka była zadowolona,więc ja też muszę być. Pikus Łukasz - ocena (1) Świetny klimat lokalu! Atmosfera prawie jak na weselu :D Łukasz Kiszon - ocena (1) mega fajny klimat, wszystko jest tak jak ma być :) Kiszon PAWEŁ - ocena (1) Pitbull to był ogien oby wiecej takich imprez PAWEŁ Mateusz - ocena (1) Super atmosfera, mega przystojny i charyzmatyczny menadżer, oby więcej takich... Mateusz Asiunia - ocena (1) Świetny klimat, super muzyka aa no i wnętrze kojarzy mi się z klubami w... Asiunia Asiunia - ocena (1) Niezapomniane miejsce na impreze. Na dole parkiet a na górze strefa bardziej... Asiunia Asiunia - ocena (1) Suuper klimat. Dawno tak dobrze nie wybawiłam się na imprezie! Asiunia maslowskanina33@gmail.com - ocena (1) Mega polecam, chodzę tam ze znajomymi odkąd paru lat i zawsze dobrze się... maslowskanina33@gmail.com Daniel - ocena (1) Super klub. Ceny dobre, zabawa do białego rana. Polecam! Daniel Jacek - ocena (1) Bardzo fajne miejsce Jacek Gosia - ocena (1) Super klub,mega klimat Gosia Michal - ocena (1) Super miejsce, świetna impreza, ekstra drinki Michal Magda - ocena (1) Od wielu lat niezmiennie numer 1! Magda Michal - ocena (1) Świetne miejsce, super zabawa, ekstra drinki Michal Madzia - ocena (1) Super miejsce, można smacznie zjeść i potańczyć, wyjątkowe miejsce na mapie... Madzia