Szukam towarzyszki z Kowal do nordic walkingu, aerobicu i aquaaerobicu :) (2) Dziewczyny zrobiłam sobie postanowienie noworoczne;) Zdrowo jeść i przede... forumka Katracja kota gdzie ile jak? (8) Czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat kastracji kocurków? Jakie w Gdańsku... Kasia Poproszę o jakieś kolędy na mp3 (3) ktoś dyspozuje jakiś fajnym repartuarem wigilijnym na mp3 i mógłby mi... kolędowa:)
trening (4) chcac zrzucic pare kilo i zarazem pare cm tu i owdzie zaczelam poszukiwac... kara Szukam koleżanki do pogadania , spacerki , kawki, plotki.. (1) od niedawna mieszkam w Gdyni, mam 35 lat i synka w wieku 7 lat. Dzielnica... kasia Świąteczny Festiwal Rękodzieła (1) Zapraszamy na Festiwal Rękodzieła, który odbędzie się w niedzielę 16 grudnia... bauaganiarka` pobieraczek wielki problem (13) w 2009 roku zalozylam tam konto z niestety prawdziwymi danymi. nie... emis Partnerka na siłownię. (7) Witam Drogie Panie! :) Zbliża się nowy rok, w związku z tym postanawiam też... Magda kiedy otwarcie superpharm w gdyni? (2) kiedy i gdzie bedzie? karcia padam i nieogarniam (39) czy wy tez macie tak ze wydaje wam sie ze za duzo na was spada? ja juz... lena Zumba 2012:) (17) Hej, gdzie w Gdańsku polecacie zajęcia Zumba? Czy aby ćwiczyć Zumbę trzeba... tea18 Ile Kobiet jest samotnych... ? (11) Troche wolnego czasu po pracy i przychodzą człowiekowi do głowy różne... P. Ma któraś ochote na wspólny wypadzik na silownie dzis? :) (1) Tak jak powyzej :) W Gdansku, po 16 :) Obojetnie gdzie :) Zostaw namiar -... Ona :) biedronka na matarni - kiedy otwarcie? (12) kiedy otwarcie tej biedronki wiki jaki portfel wybrac?? (10) Witam:) pomóżcie ma... niedługo święta i trzeba szykowac prezenty:) i tu jest... ollla123 Robienie makijażu w komunikacji miejskiej (20) Dojeżdżam stosunkowo daleko do pracy i już prawie regularnie maluje się w... uzytkowniczka Czy skorzystałybyście z takich "usług"? (11) Cześć Dziewczyny i być może Panowie też (mam nadzieję :) ), mam do Was... Paula gdzie zestaw sztuccow?? (5) Witam:) Doradzcie mi gdzie wybrac sie po zestaw sztuccow do obiadu.... ollla123 Day for women in Sauna - Trojmiasto (1) Hello I am sorry, I don't speak Polish well. I hope it is still ok to write... Jars777 Fregata- szkoła podstawowa dla chłopców (5) Czy ktoś posłał swojego synka do tej szkoły? słyszałam same dobre opinie ale... ms