trening

chcac zrzucic pare kilo i zarazem pare cm tu i owdzie zaczelam poszukiwac jakis ciekawych opcji na treningi, dobre opinie slyszalam o ewie chodakowiej i o treningach aerobowych, mozecie powiedziec cos wiecej? jakies konkretne cwiczenia aerobowe? efekty ewy i aerobowego? moze ktos jest chetny w gdyni na male przebiezki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: trening

proponuję zacząć systematycznie spacerować lub biegać po lasach TPK można też za darmo skorzystać z siłowni na bulwarze, efekt będzie widoczny po kilku tygodniach ale będzie duża satysfakcja (w moim przypadku to 20 kg)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam oczywiście do przyłączenia się, jeżeli ma Pani ochotę faktycznie systematycznie ćwiczyć, jestem prawie zawsze ok. 18-20 w okolicach bulwaru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zumba albo Bokwa jest ciekawym rozwiązaniem, kształtuje sylwetkę i spala tłuszcz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy lubicie się malować i dlaczego? (44 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...