UWAGA KONKURS !!! Profesjonalna sesja ślubna (1) Studio Expositivo zaprasza do wzięcia udziału w I edycji konkursu... x2 pozbede sie ciuszkow (2) jesli któraś z Pań bya by zaintersowana kupnem ktorejs z moich rzeczy prosze... nikka Szkoły OMEGA (2) Polecam wszystkim szkoły policealne Omega w Gdańsku. Bardzo miłe Panie w... Słuchacz
mamy dzieci z orzeczeniem o niepelnosprawnosci (36) witam. znajde tu mamy dzieci najlepiej wczesniakow ktore maja orzeczenie o... anka Deprim...Czy dziala? (13) Jak w temacie...Nie pytajcie na co, bo na to na co powinien wg ulotki ;) Czy... Smutnawa szafa.pl (2) swieta strona na ktorej mozna uwolnic potrzebe takich zakupow :)... szafa blask kobiecego piekna (3) http://shinybox.pl/?ref=41b21d3 polecam karolina anna Młodzi są ... (27) Każdy z nas był świadkiem kiedy to starszy pan, tudzież starsza pani... Judyta jak nauczyć dziecko załatwiania się do nocnika (8) Mam 1,5 rocznego synka, chciałabym wreście oduczyć go noszenia pieluch, a... matka polka Ile za pracę opiekunki osoby niepełnosprawnej? (1) Witam, chcialabym zapytać czy ktoś pomaga w codziennych czynnościach osobie... Dana Terapia małżeńska (2) Szukam dobrego terapeuty od terapii małżeńskiej może któraś z Was korzystała?... Monika ANKIETA!!! CZY W TRÓJMIEŚCIE POTRZEBNY JEST SKLEP Z ART. EKOLOGICZNYMI? (2) Witam drogie Panie, Planuję otworzyć w Gdańsku sklep z artykułami... TheZojax zasiłek rodzinny (6) Witam mam pytanie czy komuś już dzisiaj na konto wpłyną zasiłek rodzinny? mycha335 szukam koleżanki z którą pogadam , pośmieje się , pójdę na zakupy (3) jestem Klaudia mieszkam w Gdyni i mam rocznikowo 17 lat i szukam koleżanki z... Klaudia Ślimaki (2) Witam. Mam pytanko do spacerowiczów trójmiejskich i smakoszy kuchni... bourn szukam grupy wsparcia dla A, B w 3miescie (6) anonimowych anorektyczek, bulimiczek, kompulsywnych. dla dorosłych, nie dla... svenka Czym usunąć tą plamę? (3) Po remoncie,mam niewielką plamę na skórzanej kanapie.Plama jest od farby... Jat zdjecia dyplomowe gdzie w gdyni? (6) witam pomozcie potrzebuje fotki do dyplomu i cv i nie wiem gdzie zrobic... mojamama Tomczyk-Małyjasiak (9) czy odwiedziłyście ta P. ginekolog? jakie macie opinie? chciałabym zajść w... Felicja Kurcze! Mam poważny problem - Nie wiem na jaki kierunek studiów mam się zdecydować i na co będzie w przyszłości (7) Kochani! Wybieram się na studia,ale nie wiem jaki kierunek studiować... frykas