Szukam koleżanki, przyjaciółki...czytaj dalej! (1) 20-letnia dziewczyna z Gdyni, studentka, o różnych i często zmiennych... Kasiia Szukam koleżanki/przyjaciółki (1) Za niecały miesiąc będę miała 18 lat. Jestem zamkniętą w sobie... Natalia choroba (5) Jestem studentką,mieszkam w Gdańsku od niedawna.Tydzień temu... chora
Chodzi o pizzerinki z grzybami (2) Wiem,jak zrobić lecz nie potrafie do niech sosu zrobić jak zrobić ?? zakłpotana MAJÓWKA - Heide Park w Niemczech :) szukam chętnych ! (4) Razem ze znajomymi postanowiliśmy pojechać w długi majowy weekend do słynnego... ja :) pomoc (5) dziewczyny ,kobiety mam problem z pijacym partnerem mam 3 dzieci ,dwojka w... edyta JAKIE MACIE ZDANIE NA TEMAT WYCHOWYWANIA BEZSTRESOWEGO DZIECKA???? (15) Kochani proszę o Wasze wypowiedzi na temat Bezstresowego wychowywania... SZUSZ do kobiet w ciazy (6) Witam was serdecznie, jestem obecnie w 16 tyg ciazy, chciałabym jakos... Kasia praca w domu! (2) WITAM. MACIE MOZE JAKAS SPRAWDZONE FIRMY KTORE OFEROJA PRACE CHAŁUPNICZE?... BOGUSIA Praca dodatkowa (2) Szukasz pracy dodatkowej? Interesuje Cię praca w domu? A może wychowujesz... monia nnt. ubezpieczenie grupowe pracownicze (9) Dziewczyny, moze macie jakiegos dobrego przedstawiciela towarzystwa... Caroca poznam nowych znajomych kumpele wyjscia wspolne (3) Witajcie jak w temacie:) Wspolne wyjscia do kina plaze koncerty imprezki... emka Pomóżcie jak sprać plamy z oleju samochodowego (10) była dzisiaj na spacerze z małym, założyłam mu nowy kombinezon, wzdłuż całej... emi Problem mało weselny (19) Dziewczyny wiem że temat nie związany z weselem wogóle, ale tylko tu w... Kamyczek pomoc z mops. (5) czesc.mam pytanko. maz tylko pracoje mamy 1 dziecko. to co maz zarobi płacimy... załamana koleżanki przyjaciólki poszukuje (1) witam jestem paulina z gdańska mam 21lat i poszukuje kupeli bądź przyjaciółki... kicia20 czy to dobra ginekolog (4) czy ginekolog małgorzata tomczyk- małyjasiak która przyjmuje na ul... tygrysek1 Dziewczyny - jak radzicie sobie z cwaniakowaniem facetów? (12) Jak radzicie sobie w sytuacjach, kiedy obcy facet postąpi wobec Was po... Kobieta czy warto teraz wyjechać do Anglii (20) Witam forumowiczów;)) Może ktoś mi pomoże podjąć decyzję... otóż.. od paru... Atrium Wspólny Aqua Aerobic - szukam towarzyszki :) (7) Witajcie dziewczyny, szukam towarzyszki do Aqua Aerobicu w Gdańsku. Basen... chiflada