AQUA AEROBIK GDAŃSK Która chętna? (17) Szukam koleżanki / koleżanek które tak samo jak ja szukają motywacji żeby... Ja :P CENTRUM PROMOCJI ZDROWIA I URODY GDAŃSK OKOPOWA 7 PRACA, OPINIE CZY KTOŚ WIE CO TO?? (98) Hej, mam pytanie dotyczące CENTRUM PROMOCJI ZDROWIA I URODY znajduącego się w... malutka885 SKT-wakacje. (1) Witam, mam zamiar wybrać się w wakacje na wycieczkę z SKT (Czarnogóra albo... little_bee
NP. AREOBIK W SZKOLE (6) Wiecie może czy gdzieś we Wrzeszczu lub w okolicy, odbywają się zajęcia... Gosi PORODÓWKA /PATOLOGIA CIĄŻY Szpital Morski Gdynia (12) Witajcie, w czerwcu urodziłam córeczkę w szpitalu w Redłowie. Chciałabym... nootria Sklep z orientalną żywnością (5) Hej, czy może ktoś z Was wie, gdzie w Trójmieście znajdę sklep z orientalną... Gośkaa nauczyc 3 latka mowic (4) hej dziewczyny! jak nauczyc 3 latka mowic? bylam u logopedy i kazała corke... ala chary bardzo chory ststem pomocy potrzebujacym!!!!!! (4) Wczoraj opisałam tu pewna sytuacje, która mnie spotkała w punkcie wydawania... Grazyna UWAGA enarga,faktura i .... nizsze rachunki za prad (3) w gdyni ,gdansku sie pojawili:... doloresa Apart- jakieś nieporozumienie (18) Ten sklep to jakaś porażka. Dostałam w sobotę łańcuszek z wisiorkiem, białe... gosz Szukam koleżanki w ciąży (16) Hej jestem z Gdańska mam 21 lat i jestem w 8 tc. Szukam koleżanki na wspólne... ;) Poradnia Rodzina W Jeden Dzień (4) Dziewczyny znacie jakąś poradnie rodzinną w ,której wystarczy jedno spotkanie... wikii Mam pytanie (6) Dziewczyny jak myslicie mozna dorobic robiac na drutach lub szydelku czapki... edyta Nbicie guzika w dzinsach (8) Czy ktoś wie gdzie można takie coś wykonać? Jak na złość odpadł mi guzik :)... FreakLikeMe Zbite lusterko - 7 lat nieszczęścia ? (17) Wierzycie? Któraś z was miała tak jak mówią ? Że kiedy zbijesz lusterko przez... Kasik Zbliżają się Komunie Św. - pytanie do Pań (7) Szanowne Panie, Wasze pociechy już niedługo będą przystępowały do I-szej... Halewicz szkola srednia w rok - gdzie ? (4) Orientujecie sie moze czy w Gdansku jest szkola w ktorej w rok mozna ukonczyc... hmm BADANIA HORMONOW.GDZIE NAJTANIEJ ??W GDAŃSKU (6) Szukam informacji gdzie moge zrobic wszystkie badania hormonow?procz invicty... tekla28 Jazdy doszkalające dla posiadających prawo jazdy (6) Po wielu latach po zdaniu prawka chce jeździć autem czy polecicie kogoś w... Gg CO JEST Z MOIM DZIECKIEM? (12) Kiedy była mniejsza, ciężko było coś zauważyć. Jednak teraz, kiedy chodzi do... alina