spotkania kobietek (20) witam wszystkie panie, mieszkam w gdyni cale zycie ale mimo to jestem... grazka Rozwód- proszę Was o pomoc ... (7) Witajcie . zna się ktoś z was na prawie? Chodzi mi o rozwód? Jeżeli zna się... Bezdradna... Wakacje (2) Witam, jestem studentką, myślę o tym, aby w wakacje pojechać na zagraniczną... little_bee
drenaż limfatyczny (4) masaż limfatyczny na całe ciało to koszt 50zł oraz wiele innych... semir mój wątek już dawno zjechał na dół,szukam innej mamy na spacery z dziećmi (21) Mam 31 lat, mieszkam Gdynia Płyta Redłowska, mam 2 dzieci - 2,5 lat oraz... ontheline Dzień Kobiet (1) Cześć czy są tu jakieś koleżanki chętne na miłe spędzenia czasu w dzień... Justka kurta dla kobitki (4) Witam Chciałbym kupic mojej kobiecie kurtkę wiosenno -jesienną .(prezent... grzesiek sami dowożą czy zorganizować dojad (2) Wyprawiam córce urodziny w Loopis world i zastanawiam się czy rodzice sami... madziorek375 Ginekolog - GDAŃSK POŁUDNIE (2) szukam dobrego i miłego ginekologa, najlepiej by było gdyby przyjmował z NFZ.... małolata sony eriscon c 902 (8) co myslicie? i czy mozna zablokowac w nim zeby ktos nie dzwonil i nie... ewa walka z cellulitem... (28) hej dziewczyny... pewnie nie jedna z was ma ten sam problem co ja, cellulit... klara Jesteś w ciąży? Zapraszamy na bezpłatne warsztaty z atrakcyjnymi prezentami! (11) GDAŃSK, 13.03.2012, godz.17.00, hotel Scandic Bezpłatne warsztaty dla kobiet... bezpieczny maluch pomocy, miesiączka (5) jestem w pracy, mam miesiączkę i właśnie zauważyła, że poplamiłam krzesło. Co... alina Co sie bardziej opłaca? (23) Chciiałabym byc krawcowa ale podobno się nie opłaca... Uwielbiam szyć itp od... lulu Sprzedam wózek Nestor nowy tanio!!! (12) Mam do sprzedania wózek Nestor Rambler w kolorze zielonym z motywami w... Wanilia 26 ginekolog-endokrynolog (3) hello kobiety szukam lekarza ginekologa endokrynologa, najchętniej z Gdyni,... Sue Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku SPZOZ, Gdańsk, al. Zwycięstwa 39 (17) podobno usuwaja zabki na NFZ..czy ktos byl i moze cos powiedziec o jakosci... nanusia Szkola podstawowa w Sopocie ....... (1) Witam, czy moze mi ktoras mama polecic przyjazna dziecku szkole w Sopocie???... MGP Wróżbici (3) To prawda żeby się dodzwonić to się dodzwonisz tylko nie na antenę ,ale... jjjaaa implantologia (9) Czy może ktoś polecić dobrego implantologa w trójmieście, profesjonaliste? Z... Marta