A bo ja pokochałam Gdańsk (15) Drogie forumowiczki, bardzo bym chciała zamieszkać w Gdańsku. Czuję, ze tu... AnnaMolly PROBLEM Z UBEZPIECZYCIELEM (29) Masakra!!! Postaram się w skrócie:ponad miesiąc temu miałam stłuczkę, nie z... Maja bielizna wyszczuplajaca (3) Mam do Was pytanie. Chodzi o wyszczuplajaca bielizne, ale nie taka... Stokrota
Co mnie wkurza!? - Apel do niewolnikow psiego pecherza! (74) Czy wszystkie trawniki musza byc o****ne przez psie gowna? Jak sie decyduje... %) Koleżanka potrzebna od .. ZARAZ :) (3) Wiem wiem... takich wątków jak ten jest juz wiele.. ale coś jednak mnie... XxX :P formy pomocy dla mam (6) hej moje dziecko ma 2lata wychowuje je praktycznie sama (ale ojca oficjalnie... ... Gdynia (5) Hej dziewczyny :) Mam 18 lat , jestem z Gdyni . Szukam przyjaciółki do... Asia Dziewczyny mieszkanki Brzeźna proszą o Wasze poparcie w walce z prostytutkami! (12) http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/1217837,gdansk-brzezno-nielegalna-agencj... Ania a moze sanki? (1) a moze spotkami sie jutro (tj niedziala) na sankach w sopocie na lysej i... grazyna Ortopeda - wizyty domowe (1) Witam, poszukuję ortopedy, który może przyjechać do pacjenta do domu. Jeśli... 1985sloneczko Odchudzamy sie ! (14) Hej kobietki! Czy sa tu Panie w wieku 25-35 które mają poważny problem z... habiba nnt-> Wybór lokalu/sali/catering etc ;-) (3) Dziewczyny, orientujecie się może gdzie w Gdańsku można zrobić fajną 50 ? Na... Patunga szukam Koleżanki (1) Jak w temacie szukam koleżanki. Mam 35 lat, mieszkam w Pruszczu, szczęśliwa... Elf maty niebezpieczne (6) Ostatnio przeczytałam, że puzzle piankowe i maty są niebezpieczne i zawierają... mama Julki Pytanie do Pań domu ;) (10) Drogie Panie domu, czym myjecie podłogi? Mamy szczeniaka i zmywam podłogę... Bombelkowa Ajax zielony (1) Ja wlewam 3 nakretki na 5 litrów wody i tez Ajax zielony i jest ok Iwona sukienka z reklamy cif-a (1) ktos wie gdzie mozna taka dostac...?... Ru.mink@ gdzie jest zdolna krawcowa? (1) hej, szukam zdolnej krawcowej, najchętniej w gdańsku. polecicie kogoś? grafund ubezpieczenie a szpital (8) lekarz kazal przyjechac w niedziele na badania mojego dziecka do szpitala na... ... POSZUKIWANE DZIEWCZYNY NA WSPÓLNĄ KAWKĘ ,PIWO, WYPAD DO KINA, ZAKUPY ITP ITD (27) Hej, szukam dziewczyn, które z różnych powodów mają mało znajomych i marnują... hubabuba