Odchudzamy sie !

Hej kobietki! Czy sa tu Panie w wieku 25-35 które mają poważny problem z otyłością. Panie ważące od 80 kg w zwyższ? Idzie nowy rok może czas coś zmienić? Możemy sie zebrać razem, poszukać jakiegoś fajnego klubu albo po prostu umawiać sie na spacery i skorzystać z porad dietetyka. Zakładam ten wątek ponieważ w klubach fitness sa same chude laski ewentualnie Panie z lekką nadwagą. Ja szukam Pań już z otyłością i raźniej nam będzie w swoim gronie niż w gronie chudych Pań. Co myślicie? A możne jest gdzieś klub fitness dla takich dużych grubasków ? Piszcie ile ważycie, ile macie lat i jaka jest wasza motywacja, może uda nam sie zdobyć świat :))Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odchudzamy sie !

hej!!! Ja może nie mam wielkiej otyłości, ale chcę zrzucić parę kilo, tylko brakuje mi motywacji i wsparcia...może w grupie będzie raźniej. Jeśli chcesz to napisz maila ag11@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej hej :) ja bym chciala 10kg zjechac...- teraz jest 75kg. Odezwij sie :) 18katrinka@wp.pl :) czekam :)

chetnie sie przylacze do grupki ktora potrfi sie wesprzec w trudach utraty nadmiaru sadelka :). sama nie jestem kruszynka, waze 95kg, coz sporo do zrzucenia :). a moze sa tu jeszcze inne kobitki ktorym nadmiar zostal po urodzeniu dziecka i nie daje sobie sama rady. zapraszam do kontaktu, Kama. kamilaruda1@o2.pl

ja też chętna.habiba podaj jakieś namiary na siebie. jakie miasto?

Hej Dziewczyny

Piszcie do mnie na mwiosnaa@gmail.com.

Buzi:)

napisałam do Ciebie maila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odchudzanie to droga, która się nigdy nie kończy. Ja już mam za sobą 15 kg i muszę ciągle uważać na to co jem, kiedy jem itd. Powodzenia życzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też jestem chętna....a z jakiej dzienicy jestescie?

Beata napisz na maila:)))

Nie pitol! Idź sobie zjeść jakiegoś czipsika, batonika albo polędwiczkę. Nie zapomnij jeszcze kanapeczek z mortadelką przed snem co by się sadełko dobrze zawiązało, tłuścioszku :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dziewczyny! Piszę tutaj w starym wątku, bo może niektóre z Was ciagle tu zaglądają.. Mam problem z wagą i wreszcie dojrzałam do decyzji, żeby raz a porządnie coś z tym zrobić i słyszałam o takiej babce z Gdyni, która zajmuje się osobami z nadwagą.. Ona jest chyba trenerem personalnym albo nie wiem na pewno coś jeszcze oprócz dietetyki - podobno jest rewelacyjna i chciałabym ją odnaleźć. Wiecie coś na ten temat?

Czekam z niecierpliwością, ściskam Was gorąco!

Daj jakiś namiar na siebie:)))

wer-pask@wp.pl to moj mail!

Inne tematy z forum

jak schudnąć... :( (195 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

DDA - Dorosle Dziecko Alkoholika - gdzie szukac pomocy? (68 odpowiedzi)

Gdzie mozna szukac pomocy? Ktore osrodki oferuja pomoc ( terapie,konsultacje z...

Co ktoś sądzi o produktach CBD? (19 odpowiedzi)

Ostatnio dużo słyszę o oleju cbd ze wszystkich stron. Mówi się, że uspokaja nerwy, poprawia sen,...