Wróżbici

To prawda żeby się dodzwonić to się dodzwonisz tylko nie na antenę ,ale odbiera cię ktoś inny i mówi jesteśmy po to żeby ci pomóc ale zadzwoń następny raz .ostatecznie zadwonisz drygi i znów to samo kpina ,ale nie wiesz o co chodzi to chodzi o kase a i bez porady kasa jest dlaczego,widza ze ktos dzwonił to teraz ty oddzwon na ten numer ale po co, ciebie kopsztuje 4 lub 5 zła oni nie oddzwonia za30 czy 40 gr lepjej iść do konkretnej wróżki bez tych wszystkich,pomocników
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wróżbici

bo wróżka na pewno prawdę Ci powie i na bank Cię nie oskubie....dziwi mnie ze w 21 wieku wierzy się w takie gusła jak wróżki. Każda z nich jest albo wyuczonym psychologiem albo "samoukiem" i potrafi czytać z ludzi...ot całe mi wielkie wróżenie...

Jak wierzysz we wróżki zacznij oglądać Mentaliste, to zobaczysz na czym to polega...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wróżbici

To jest biznes, który żeruje na ludzkiej naiwności i głupocie.
Póki tyle kretynów chodzi po świecie póty tacy ludzie będą zbijać kokosy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sąsiad z góry immisja (7 odpowiedzi)

Witam Mam pytanie co zrobić z hałasującym sąsiadem z góry? Niejednokrotnie wzywana policja jednak...

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (89 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...